Orbán Gáspár álmai és a bulvárhiénák

2014. július 18. 09:08

Tényleg az a probléma, hogy egy „gyerek”, aki minimum tizenöt éve futballozik kimegy az édesapjával a VB döntőre?!? ...hogy a VIP páholyba? Igen, mert történetesen az édesapja Magyarország miniszterelnöke, és neki ott a helye.

2014. július 18. 09:08
Tornóczky Anita
Facebook

„Sikerült a bulvárhiénáknak megint összetörni egy huszonéves ember álmait...Én 24 voltam, amikor a Mostohapapám Magyarország Miniszterelnöke lett és nehéz volt feldolgozni, hogy soha nem a teljesítményemet nézték, sosem lehettem sem jó, sem szép, sem okos, mert mindent biztos elintéztek nekem.

Az senkit nem érdekelt, hogy akkor már volt néhány komoly sporteredményem, három diplomám és négy nyelvet beszéltem, mint ahogy most sem érdekel senkit, hogy Orbán Gáspár hozzájárulhatna e a magyar foci felemelkedéséhez. Tényleg az a probléma, hogy egy »gyerek«, aki minimum tizenöt éve futballozik kimegy az édesapjával a VB döntőre?!? ...hogy a VIP páholyba? Igen, mert történetesen az édesapja Magyarország Miniszterelnöke és neki ott a helye. Komolyan kérdezem, ki ne menne el, ha lenne lehetősége?!?

Remélem megérjük, hogy egyszer ott fog tartani ez az ország, hogy az alapján ítélnek meg valakit, hogy milyen ember, milyen sportoló, mennyire jó szakember és nem az alapján, hogy a felmenői mely politikai elithez tartoznak. Én már nagyon várom!
Gáspárnak pedig sok erőt kívánok a jövőben: Legyél büszke magadra, a családodra és ne engedd, hogy elvegyék az álmaid!!!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 277 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
daimler
2014. július 19. 11:44
Az a baj hogy ez nem búlvár kérdés,hanem alpvető inteligencia kérdése!!! Ha valakit meghivnak egy ilyen dologra akkor legfeljebb a feleségemet viszem,de az sem biztos!!!! Sem Putin ,sem Merkel nem ültette oda a hozzátartozóját, mert nem illik, mindkettőnek kinn volt a hozzátartózója ,de máshol foglaltak helyet,ez igy van rendjén!!! Nem irigység hogy én nem ülök ,ott hanem normális gondolkodás!!! Az apukának is lehett volna annyi a fejében hogy a fia nem oda való, de fiának is lehetett volna annyi inteligenciája hogy azt mondja ,köszi fater nem érezném jól magam ,inkább máshol ülök!!! Hát nem vagyunk egyformák!!!!
Tarackos Sül
2014. július 19. 09:51
Egyetértek vele. A baloldaliaknak egyébként miért fáj, hogy Orbán szeret focizni? (Természetesen költői kérdés, a kóros Orbán-fóbiájuk mellékhatása). Tessék kellemes elfoglaltságokat keresni,közös játékokat, hobbikat (ki)találni és művelni, sportolni! Tudnék is ajánlani párat a kedves baloldali értelmiségnek: - 100 méteres síkfutás Bilderbergékig - 500 méteres gátfutás 1000 darab másolattal az öszödi beszédről - 5 perc alatt hány céget sikerül tönkretenni, eladni, privatizálni (ebben a baloldal már olimpiai bajnok, hajrá ballibek!) - az előbbi játék stratégiai változata, komplett iparágakkal, mindez külföldi segítséggel, igazi multiplayer stratégiai játék -5 perc alatt 100 trükk elrejtése a költségvetésben Lehet válogatni, libák.
gudmen
2014. július 18. 23:18
igen...mi van azokkala mlliokkal akiket ennek a két koklernek a szülei tettek tönkre..gáspáré és anitáé..a nyomorért..amit elhoztak nekünk...azon aggodjak, hogy egy milliárdokat összelopo jellemhibás apa negedcigány gyerek nem akar focizni..kurvaanyád orbán viktor, kurvaanyád meggyesi, meg fleto..meg összes genyoláda..
csurcsányi
2014. július 18. 23:17
Rtl klub!Múltkor a DK elnöke nem ment el a gyereke fogadóórájára ez nem volt a hírekben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!