Ezzel a politikai kurzussal csak szakítani lehet

2014. július 29. 08:09

A magyar miniszterelnök gondolatait tudomásul vesszük, de megérteni, vagy elfogadni képtelenek vagyunk.

2014. július 29. 08:09
Tamási Miklós
Fortepan Facebook

Kedves Barátaink!

Elolvasva Orbán Viktor hétvégi mondatait Meghatározható külföldi érdekkörök által fizetett politikai aktivisták befolyást kívánnak gyakorolni az államéletre. Világossá kell tenni: nem civilek jönnek velünk szembe, hanem fizetett politikai aktivisták, akik külföldi érdekeket próbálnak érvényesíteni. szeretném jelezni, hogy magamra, magunkra vettem azokat.

A Fortepan önkéntesei, szerkesztőtársaim, akik napi 4-5 órát dolgoznak a beérkezett szövegek, adatok, fényképek feldolgozásával, vagy a Fortepan adományozói, akik családi fotóikat rajtunk keresztül osztják meg Önökkel - nem árt tudni, hogy rájuk (is) gondol Orbán Viktor, amikor a civilekről beszél.

Az ilyen gondolatok és az ezekből fakadó elkeserítő következmények, hovatovább a jelen: az öntudatos butaság, a folyamatos sértettségre épülő kirekesztési, elnémítási vágy miatt szerepel egy ideje a Fortepan honlapján az alábbi két mondat: A Fortepan önkéntes szerkesztők és segítők munkájára épül. Közpénzt nem kér és nem fogad el. Ezzel a politikai kurzussal ugyanis csak szakítani lehet.

A magyar miniszterelnök gondolatait tudomásul vesszük, de megérteni, vagy elfogadni képtelenek vagyunk.

Tamási Miklós, szerkesztő

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyetmondok
2014. július 29. 17:16
Lehet,úgy kell érteni,hogy magyar állami közpénzt nem fogad el,ha egyszer ennyire nem ért egyet ezzel a kurzussal. Mi van,ha más állami közpénzt nagyon is?
Viz Elek
2014. július 29. 15:41
Ukrajnában a majdanon a nacionalisták kivívták a liberális demokráciát, aztán hoztak egy liberális nyelvtörvényt, aminek mindenki tapsolt csak azok a csúnya oroszok nem!Hát még ilyet?!
Ellensúly
2014. július 29. 15:22
Érthetetlen hiszti egy eddig józannak tűnő társaságtól. Szomorú…
Forsz
2014. július 29. 14:26
Azt hiszem, ezzel a Fortepannal mégiscsak van valami baj. Az észjárásukkal legalább is egészen biztos; ez a probléma, magyar szemszögből nézve mutatkozik bajnak. Megnéztem a képkollekciójuk jó részét. Szeretem nézegetni a régi idők fotóit. Na és megdöbbenéssel konstatáltam, hogy XIX.századi felvidéki és erdélyi felvételeket a mai földrajzi meghatározás szerint címkéznek. Pl. tusnádfürdői képekre azt írják, Románia, a tátrai és a dobsinai felvételekre pedig azt, hogy Szlovákia. Ez nem csupán bosszantó, de mindenképpen egy beteges gondolkodásra vall.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!