Vonuljanak vissza a közéletből!

2014. július 24. 11:46

Az üzletszerű, balliberális erkölcstelenség 1990 óta ellenzékben és kormányon arra volt büszke, hogy európaiságának ismérve és alapja, hogy nem ismer sem Istent, sem hazát, sem családot.

2014. július 24. 11:46
Szentmihályi Szabó Péter
Magyar Hírlap

„Az üzletszerű, balliberális erkölcstelenség 1990 óta ellenzékben és kormányon arra volt büszke, hogy európaiságának ismérve és alapja, hogy nem ismer sem Istent, sem hazát, sem családot. Aki pedig nem osztja ezt a felvilágosult nézetet, az szélsőjobboldali, Európa ellensége, minden közfunkcióra alkalmatlan mucsai. A levadászási technika nemzetközi színtérre emelése egyébként aljas és kontraproduktív módszer, de nyilván olyan örömet szerez, mint egy jól sikerült feljelentés vagy névtelen levél. Tiszta szerencse, hogy a baloldali EP-képviselők vagy a kereskedelmi tévék vezetőinek alkalmassága vagy alkalmatlansága még kérdésként sem merülhet fel. Az előbbiek a demokrácia, utóbbiak a sajtószabadság letéteményesei. Fellebbezésnek helye nincs, annyira szalonképesek, hogy mindenki kimegy a szalonból, ha ők bemennek. Ha szükséges, ezt a cikket angolul, olaszul, franciául, németül vagy spanyolul is elküldhetem, ha a magyar nyelvvel problémájuk lenne, bár úgy látom, van is. Vonuljanak vissza a közéletből.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2014. július 24. 18:41
Sarkosan fogalmazva: Keverik a szart a libsik továbbra is. Kerverjék és álljanak alá.
koronaszepe
2014. július 24. 18:32
Ki a faxom lehetne még diplomata? Van még szabad kapacitásokkal rendelkező gyakorló elmebeteg a NER-ben? Szaniszló, Döbrentei...
hocica
2014. július 24. 18:30
Szentmihályi úr. Nagy tisztelője vagyok, és örömmel olvasom remek írásait. Szégyennek tartom, hogy a ballibsi megmondók ennyire intoleránsak, és rosszindulatúak. A magyar nép már kiadta az útjuk, de valamiért nem értik.
Antifasiszta_Légió
2014. július 24. 17:24
persze a fasisztákkal nincs gond csak a liberálisokkal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!