Orbán Junior

2014. július 17. 07:23

Félő, most tört ketté Orbán Junior futballkarrierje. Nem azért, mert cikizni fogják játékostársai a riói kirándulás miatt. Hanem mert elapad a szavuk, amikor Gáspár belép az öltözőbe.

2014. július 17. 07:23
Seres Attila
Népszava

„Orbán Viktor kétségtelenül ügyes politikus. Elképesztő képességek, rendkívüli kapcsolatok kellhetnek ahhoz, hogy valaki a fiát be tudja játszani egy világbajnoki döntő VIP-páholyába. Karnyújtásnyira a világ egyik legvédettebb államfőjétől, Vlagyimir Putyintól, testközelben Angela Merkelhez és Joachim Gauckhoz. Ezek a politikus-nagyságok egyedül ültek a nekik fenntartott helyen. Senki közülük nem vitte magával hozzátartozóját, noha lehetett, aki ezt szívesen megtette volna, de visszahőkölt a biztonsági előírások és az illemszabályok miatt. Orbán Junior ugyanis csak ezt a két, normális esetben áthághatatlan szabályt sértette meg: biztonsági kockázatot jelentett ott, ahol semmi keresnivalója nem volt, továbbá illetlenül viselkedett. Igaz, decens szemüveget öltött és eszébe sem jutott tökmagot rágcsálni, de mégiscsak idegen test maradt abban a közegben.

De öngólt mégsem azzal lőtt, hogy a VIP-páholyban ült, hanem a 444 portálnak eljuttatott levelével. Amelyben kikérte magának, hogy róla cikkeznek, minthogy ő nem közszereplő. S ebben félig-meddig igaza is lenne. Elég nagy teher lehet, hogy ő Orbán Viktor miniszterelnök fia, még a sajtó is a tollára tűzi. Joggal tiltakozik ellene, csak a levelet rossz helyre címzi. Apukának kellett volna szólni, aki - akarják, nem akarják - közszereplőt csinál gyermekeiből.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2014. július 17. 15:26
Nyílt levél a Maracana stadion és a (FIFA)szervezőbizottságához. ( A balsajtó médiamunkásai, blogolói troljai protokollszakértői nyomán) Basszátok meg micsoda állapotok utalkodnak abba a kurva országba? Még egy rendes világbajnoki döntőt se tudtok megszervezni? Kiröhögtetitek magatokat a világgal, amikor egy suttyó parasztgyereket meg a fiát beültetitek a VIP páholyba, Rajtatok röhög a világ, ugye nem ismeritek az illemszabályokat, meg a biztonsági kockázatokat, mi? Miféle ülésrend az, amikor a a kamerák kereszttüzébe odaültetitek Orbánt meg a Fiát, centikre Putyintól? Majdnem olyan közel kerültek hozzá mint a Totó kutya.. Ismeritek egyáltalán a protokollt? Legközelebb az ülésrendhez kérjetek tanácsot tőlünk, mi -minimum olyanokat tudunk elképzelni egymás mellett, akik baltával agyoncsapják egymást. Legközelebb szóljatok, ha szakértelemre lesz szükség, és jövünk. Tisztelettel Bolsi Dezső okleveles proto-izé szagétő orbánisztánból
pkarcsi
2014. július 17. 15:01
Rohadék népszavás.A jó édesanyáddal foglalkozz,ne az Orbán családdal,te elvetemült beteges hajlamú libsi állat.Anyád ha tud olvasni és elolvasta cikkedet bizttosan letagadja,hogy ilye gonosz ivadékot ellett.
várúr
2014. július 17. 14:57
Még csak annyit: Furcsány egyik fia előbb bolti csokilopással, majd érettségi csalással hívta fel magára a figyelmet. Érthető: a kedves papa se találja a szakdolgozatát.
várúr
2014. július 17. 14:56
Sajtóhiéna. Merkelnek nincs gyereke. Gauck és Putyin gyerekei nem érdeklődnek a futball iránt. Orbán Gáspár igazolt futballista VOLT. Hála neked és a hozzád hasonló sakáloknak, abbahagyta. Te és a hozzád hasonló nyomorultak mérgezik a politikát és a közéletet. Ezért taknyoltok sorozatosan és buktok ősszel is. Ha az én edzőterembe lejáró fiammal csinálnád ugyanezt, lecsapnálak, mint szovjet katona a taknyát, oszt kifizetném a büntit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!