Elrugaszkodott a tényektől a Magyar Nemzet

2014. július 23. 13:44

A cigarettáról, hamburgerről és egy doboz sörről bemutatott számlák is mind az önköltség kategóriájába tartoznak, vagyis ezeket a tételeket nem a norvég adófizetők, hanem mi magunk, a szervezet tagjai a saját zsebünkből finanszíroztuk.

2014. július 23. 13:44
Liberális Fiatalok Egyesülete
Facebook

A Magyar Nemzet a mai számában a tényektől elrugaszkodva azt állította, hogy a szervezetünk a Norvég Civil Alaptól kapott támogatási pénzből költött cigarettára, hamburgerre és sörre a szegedi utazása során.
A valóság ettől eltérően az, hogy a cigarettáról, hamburgerről és egy doboz sörről bemutatott számlák is mind az önköltség kategóriájába tartoznak, vagyis ezeket a tételeket nem a norvég adófizetők, hanem mi magunk, a szervezet tagjai a saját zsebünkből finanszíroztuk, és mint az önerő részét, a róluk szóló számlákat bemutattuk a pályázatot felügyelő alapítványoknak. Mindez kiolvasható a bárki számára elérhető dokumentumainkról, de természetesen, ha egy újságíró Facebook üzenetben vagy emailben ([email protected]) megkeres minket a kérdéseivel, akkor szívesen segítünk kibogozni az információkat.
Az, hogy az általunk az átláthatóság nevében publikált dokumentumaink átnézése után a sajtó ezt a néhány ezer forintról szóló, saját költséges számlát találta csupán kifogásolhatónak, megerősített minket abban, hogy helyes úton járunk, mikor az elveinkhez és erkölcseinkhez ragaszkodva végezzük a civil munkánkat.
Elsősorban nem a Magyar Nemzet, hanem a támogatásról döntő alapítványok felé tartozunk elszámolással, akik mindent rendben találtak és nem jeleztek aggályokat az elszámolásunkkal kapcsolatban. A Magyar Nemzethez helyreigazítási kérelemmel fordulunk, és a továbbiakban lezártnak tekintjük az ügyet.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. július 24. 06:45
Cigarettát és sört vettek de ez nem publikus a LIBÁK szerint. Ennyi.
Box Hill
2014. július 23. 21:02
Normális társadalomban ezek a tételek nem lehetnek egy szervezet önrésze a külső működési segélyhez. Ha ezeket aszámlákat elutasítanák máris közelednénk egy normálisabb társadalomhoz.
Julismama2
2014. július 23. 17:37
http://valasz.hu/uzlet/uj-botrany-a-norveg-alapnal-kulfoldi-szakertok-kaszaltak-volna-102295
Anonymtalan
2014. július 23. 17:21
SZDSZ után pótlás verzió: 0x48
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!