Verekedjetek!

2014. július 14. 09:02

Mondtam már, hogy hagyjuk ezt a baloldali ellenzék dolgot, és a hétvége után egyre inkább erősödik ez a gondolat. Összeverekedni a Pásztor ügyön? Lehet, de miért csak ezen?

2014. július 14. 09:02
Fabius
Varánusz

Ez valahogy kimaradt úgy a schifferi mennyapicsázásból, mint a tégéemi kizárásosdiból, de én speciel se az együttől se a krétakörtől nem hallottam egy hangot se azon kívül, hogy Pásztor egy rohadt rasszista, mert rendőrkapitány létére ismertetett olyan bűnügyi statisztikát, amikor maguk az elkövetők hivatkoztak származásukra a cselekményük kedvezőbb elbírálásának - megélhetési bűnözés - reményében. Azt tudják Miskolcon mit akar kezdeni ezzel a Kriza féle helyi Fidesz, mit akar a Jakab féle Jobbik - ezek aláírást is gyűjtenek - de arról fingjuk nincs mit szeretne csinálni az úgynevezett baloldal azon kívül, hogy számukra érdektelen és jelentéktelen emberek összeverekszenek a tenni kívánt semmin.

Na, pubik, csodálkozunk majd, ha Miskolc lesz az első jobbikos megyeszékhely?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julismama2
2014. július 14. 14:51
Kiszivárgott a DK önkormányzati választási kampánydala https://www.youtube.com/watch?v=gBnVWFtKYZ8&sns=em
imres
2014. július 14. 13:36
Ahogy elnézem a baloldali kommentelők hozzászólásait, van az a pénz, amiért hajlandók másra terelni a beszélgetés fonalát. :) Ha Szanyi megfinanszírozza, pillanatok alatt hajlandók eljutni a baloldali programtalanságtól lézer jani és a rogántóni ügyeiig. :) Na de elvtársak! Olyan téma is szokott itt lenni. De most nem az a téma. Miért nem arról beszéltek, idióták?
A helység galagonya
2014. július 14. 11:56
Ha már itt tartunk azt sem lenne rossz megtudni, hogy kit kúrogatott lézerjani állami pénzen külföldön.
balbako_
2014. július 14. 11:14
Amikor a hóhért akasztják. Ez a falat cigányútra ment és se kiköhögni, sem lenyelni nem tudjátok. Eddig ezt a bunkót használtátok minden normálisan gondolkodó ember ellen, most a bunkó a saját tökkelütött fejetekre hullott. De képtelenek vagytok szembenézni vele, sunnyogtok, sumákoltok, kenegetitek miközben egyre jobban rátok ég.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!