Eggyel több cyberpedofil

2014. július 15. 12:06

És ha kegyednek is attól áll fel a webes fasza, hogy politikusok gyerekeivel genyózik hát élvezze. Eggyel több cyberpedofil a 444-en.

2014. július 15. 12:06
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

Drága anarki,

azért mert veleszületett két darab mutatóujja (is) van, s ezekkel készségszinten tud a billentyűzeten babrálni, nos attól még sem Orbán Gáspár, sem a nagymellű costa ricai szurkoló csaj nem közszereplő, mert sokan láthatták őket a tv-ben.

Ennyi.

Egyébként arról pötyög cikket, akiről akar.

És ha kegyednek is attól áll fel a webes fasza, hogy politikusok gyerekeivel genyózik hát élvezze. Eggyel több cyberpedofíl a 444-en.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2014. július 16. 05:26
Tompika te annyira buta vagy hogy még a "pedofilia" jelentését sem tudod,tehát elő aqz értelmező szótárat,ja csak akkor ha tudsz olvasni értelmezni a szavak ,mondatok jelentését.
gudmen
2014. július 15. 23:35
a mémek amit linkeltem nagyon jooook!:)
gudmen
2014. július 15. 22:50
amugy tényleg..mondja már el mit kereset ott...nem a meccsen, hanem a VIP páholyban?? ha a mérközésre kiváncsi akkor be kell ülni a stadionba..C. szektor 23. sor 17. szék.. annyira izléstelen volt ez viktor részéröl..1-2 éve nagyon kiábrándultam belöle..amikor elkezdett fél-ázsiaizni (pont ö aki ha nagyon megkaparásszuk a dolgot lehet találunk indiai felmenöket)...de ez volt a hab a tortán..
=nessuno=
2014. július 15. 22:35
Putyin gyerekeiről miért nem tudunk semmit? Mert eszébe sem jut bármilyen támadásnak kitenni őket. Nem velük kampányol. Ha valami gyereknap lett volna és mindenki viszi, az megint más. VIP páholyban magánemberként, állampolgárként mit keresett? Ne vicceljünk. Van erre egy régi mondás az ősi mesterségről, meg a sírásról....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!