Fapados körbetánc Sebaj Tóbiással

2014. július 20. 12:12

Nincs mese! Az egykor szebb napokat látott utódpárt a szemünk láttára zsugorodott törpepárttá.

2014. július 20. 12:12
Boris Vian
Tutiblog

De viccen kívül: nem volt itt semmiféle megújulás. Csupán annyi történt, hogy a Kiss Péter által összegründolt BIT tagok és a Gyurcsány köpönyegéből kibújt ifjú generáció előre került a »falunapi vonatozásban«. Most meg körtáncot jár, azaz pozíciókat csereberél egymás közt – miközben a nyugdíjba menni nem akaró Kovács Laci bácsi és Lendvai Ildi néni rosszallóan csóválja a fejét és hangosan mondogatja: »Ezek a mai fiatalok! Ezeket nem érdekli semmi más csak a szex, meg a szipu!« – hogy az utóbbival egy örökbecsű Monty Python mondatot is idézzünk, ha már az »élet napos oldalát« a szocik esetében nem nagyon látjuk.

A hétvégi kongresszus igazi fapados rendezvényre sikeredett. A szocik annyira kicsik lettek, hogy már a német szociáldemokrata párt elnöke sem személyesen, csupán egy levélben köszöntötte az egybegyűlteket. (Ráadásul a megújulásra készülő párttagokat az unijós baloldalon még mindig divatos »Kedves elvtársnők és elvtársak!« kezdetű köszöntéssel üdvözölte, amely hallatán még a mindig mosolygós Hiller Pisti is kínosan fészkelődött. Pedig Horvát Csabinak kellett felolvasnia.)

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2014. július 21. 10:21
Szánalmas ellenzék.A legnagyobb vesztesek mégis mi vagyunk választó polgárok.Ez a rakás nyomorult foglalja a helyt a baloldalon.Elpusztíthatatlanok,csak az Orbánozás,meg a holokauszt.
vendetta
2014. július 20. 16:33
Pedig Mesterházy szerint az MSZP maga a baloldal. :-) Az egyetlen szóbajöhető tényező a Fidesz ellenpólusaként. Vagyis A PÁRT.
kaktuszvirág
2014. július 20. 16:31
Mindenesetre a bugyi árusok bizakodhatnak,ha egynek sikerült sikerülhet a többinek is.
balbako_
2014. július 20. 15:35
Ki emlékszik már Retkes elvtársra az utolsó szadesz fürerre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!