Egészen elképesztő

2014. június 18. 15:17

Azért az egészen elképesztő, hogy a világ egyik legelnyomóbb diktátorának tiszteletére Orbán és Áder kivezénylik a díszőrséget, meg teleaggatják Budapestet, a Lánchidat meg a Várat egy diktatúra zászlóival.

2014. június 18. 15:17
Szabó Rebeka
Facebook

Azért az egészen elképesztő, hogy a világ egyik legelnyomóbb diktátorának tiszteletére Orbán és Áder kivezénylik a díszőrséget, meg teleaggatják Budapestet, a Lánchidat meg a Várat egy diktatúra zászlóival (hat éve Gyurcsány legalább diszkrétebben, saját hazájában látogatta meg a despotát). A voksok 97 (!) százalékával választást nyerő türkmén elnök személyi kultuszt épít, uralma alatt az ellenzékieket megfélemlítik és bebörtönzik, a sajtószabadságot korlátozzák. Történik mindez néhány héttel azután, hogy Fazekas miniszter személyesen méltatta a kazah diktátor életrajzi könyvét és közösen avatott vele szobrot a Városligetben. Dübörög a keleti nyitás :(

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2014. június 19. 06:36
Európában - a többi földrészt hagyjuk is - minden kormányfő diktátor..csak szét kell nézni mindegyikben, mert hogy másképpen nem megy egyetlen ország irányítása sem. A szólásszabadság, gyülekezési szabadság valóban nagy kincs..de majd megunják és hazamennek..Ez van és maradnak a diktátorok.
atila68
2014. június 19. 06:05
Se atom, se gáz Rebeka? Villanyórát, gázórát leszereltetted e?
kurbitalis
2014. június 18. 23:36
Te kis "elképesztő" Rebeka! A világ tele a diktátor Amerika zászlaival. Ott lobog a Szabadság téri nagykövetségükön is. Diplomáciáról hallottál-e már? "Rebi néni mondja: kár! Hess, madár!" :-))
kálmi
2014. június 18. 22:26
Amikor ez a kis nő megszólal jut eszembe, hogy de jó, hogy még nem jutottunk el a nagy egyenlősdiben, hogy a képviselők x %-ának nőnek kell lennie! Már 5. éve koptatja a parlament bársonyszékét, de még nem tanulta meg, hogy egy államelnököt katonai díszpompával szokás fogadni. Mint ahogy szakirányú diplomával a zsebében azt sem tudja, hogy a szénát nem lapátoljuk. Kivannak stafírozva ballibék az ifjúságukkal! A liberósok " eszesek" a szocik meg " leleményesek" A nők különösen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!