Bukó sisakban

2014. június 02. 07:28

A média meg addig tartja melegen, amíg az utolsó tanyán is tudják majd az aggregátoros Junosztyon, hogy a kis bajszosnak vége.

2014. június 02. 07:28
Seszták Ágnes
MNO

„Ha Mesterházy annak idején megengedi, hogy az apukáját jobboldali doktorok is megvizsgálják, akkor egy szavát nem hiszi Gyurcsánynak, és csapot-papot otthagyva lóhalálában rohan ki a Jókai utcából. Minél távolabbra Gyurcsánytól. Csak hát. Csak hát Mesterházy sokra ment azzal, hogy egyben tartotta és némileg átfazonírozta a pártját. Na nem nagyon, mert a Tukacsok, Gúrok, Burányok vagy Kormos Katák még senkit nem inspiráltak arra, hogy betérjenek, visszatérjenek vagy áttérjenek az MSZP-hez. Farkasházy Tivadarnak külön köszönet jár, hogy beverte azt a koporsószeget a pártba, amivel megengedte Konrádnak, hogy beleszóljon az MSZP ügyeibe. Emlékszünk a biciklire: hajtson Mesterházy, kormányozzon Bajnai. Ügyes: egy Bajnai rendel, kísérőnek Mesterházy, buborékkal. A gyűlölt, utált, egyszemélyes centrális erőtérben ilyen még soha nem történt. Nem is, ott csak két darab kétharmad jött be egymás után. Ugyanezt a durva beavatkozást ugyanúgy eljátszották Hellerék egy üldözött karmester lakásán, éppen csak a miniszteri tárcákat nem osztották még ki, és Mesterházyval nem főzettek egy kis csirkepörköltet vacsorára, ha már ott van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szelídvad
2014. június 02. 15:20
Minek örültök, Mesterházy a ti emberetek volt. teljesen veszélytelen a ti vikitekre. Örömre nekem van okookom. Egy tehetségtelen megérdemelten bukott.nek örül
6qwasyx
2014. június 02. 11:46
Ágika! Még mindig száraz a bugyid?
RAMBO
2014. június 02. 10:06
Hehe, elég pontos helyzetkép. Az MSZP "generációt váltott" de nem elég nagyot. Én már azt sem értettem, hogy az MSZP miért nem tűnt le a magyar történelem színpadáról már korábban - de most végre sor kerül rá. Jól van ez így. Az önkormányzati választás beteszi az ajtót az MSZP-nek, már most fülig el van adósodva, és ha nem lesz egy városa sem, nyúlni sem lesz honnan.
tóth mária
2014. június 02. 09:54
A cikk címe nagyon is rendben van! aki nem érti, annak annyi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!