Magyarok vizeitől…

2014. június 25. 20:50

- Hát kérem, arról ugye senki nem tehet, hogy szombatra virradóra megromlott a Balaton. – nyilatkozta az ormányszóvivő a 21-én Balatonfüreden rendezett sporteseménnyel kapcsolatban.

2014. június 25. 20:50
Miért Rigó
Tutiblog

Egyelőre nem hozott megnyugtató eredményt Közlekedésrendészeti Főosztály vizsgálat sem, amely az úgynevezett - különben a vadlibák számára is kötelezővé tett, és az alkotmányban is rögzített - V-vonulási út betartásának esetleges baleset-biztonsági hiányosságait tárná föl. Megkezdődtek azonban azok a személyes elbeszélgetések, amelyeknek célja kideríteni, hogy a nevezett sportesemény ideje alatt ki és milyen mértékben vizelt úszás közben a Balaton vizébe, illetve, hogy okozhatott e ez tömeges megbetegedést.

Szakértők vizsgálják a Balaton, mint önálló jogi személy felelősségre vonásának kérdését. A megfelelő törvényi háttér ugyanis lehetőséget biztosítana arra, hogy a környezetvédelmi előírások betartásával egy köztisztviselőkből álló szakmai különítmény megverje a vizet. A szombat hajnalig kimúlt halakat pedig, akik felelőtlen viselkedésükkel ellehetetlenítették a sporthoz és az egészséges életmódhoz való alapvető állampolgári jog gyakorlását nem hantolják el, oszladozzanak csak szégyenszemre a víz tetején.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2014. június 26. 00:10
Ha egyik kezed a seggedbe dugtad volna, ez az írás talán jobban sikerül. Ha mindkettőt, akkor biztosan...
kamasuka
2014. június 25. 21:25
http://mno.hu/belfold/antsz-tenyleg-emberi-urulek-fertozhette-meg-az-uszokat-1234043
kamasuka
2014. június 25. 21:22
Így alakul át a Tutiblog Vastagbőrré egy ősi romákok szokás miatt, miszerint lófaszt se tudnak, csak legyen miről pofázni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!