Görbül a sín

2014. június 15. 13:47

Elemzés tárgya lehet, hogy miért csak futballstadiont sikerül rendesen felépíteni.

2014. június 15. 13:47
Megyesi Gusztáv
Nol.hu

„Pár héttel ezelőtt viszont a debreceni futballstadion avatásán a polgármester büszkén mondta, hogy a tökéletes arénát kizárólag magyar tervező, magyar kivitelező és magyar munkás hozta létre, miként a Fradi-stadiont is, azt pedig a lehető legmagasabb helyről tudjuk, hogy »Magyarország a tudás földje, a magyar észjárás, a találékonyság és a tanulékonyság a legfőbb forrásunk«.

Mármost az 1-es villamos pályafelújítása is kizárólag magyar kéz által történt, magyar észjárással és magyar találékonysággal, egyetlen japánt, amerikait vagy szélhámos norvégot nem láttunk a környéken, s akkor még ide se vettük a BKK géniusznak kikiáltott vezérigazgatóját; talán ha a tengernyi zseni mellett szerény, de becsületes és megbízható iparosokat is produkálna az ország, jobban járnánk mindannyian.

Később majd elemzés tárgya lehet, hogy miért csak futballstadiont sikerül rendesen felépíteni, lám, az 1-es villamos vágányai között hibátlan gyep zöldell, olyan, mint a futballpálya; ha egyszer majd erre jár a legfőbb elöljáró, igazán örömét lelheti benne. A többi már a kertész lélekjelenlétén múlik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2014. június 16. 08:34
Inkább hagyni kellett volna azt a lepukkadt sínpályát ahogy van mint Demszky Gabi bátyád mondván nincs rá pénz, abba nem lehet belekötni..
Peter8811
2014. június 16. 07:11
Igaza van Guszti bácsinak alattuk a sín olyan egyenesvolt mint a picsa, főleg Szamueli Tibi bácsi páncél vonata alatt volt kibaszott egyenes.
Ángyán Páván
2014. június 16. 01:31
"becsületes és megbízható iparosokat is produkálna az ország" Ez a naplopó médiageci nekimegy a komplett munkásosztálynak?
Ángyán Páván
2014. június 16. 01:29
Eddig nem görbült, mert nem volt. Most meg van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!