Milyen ország az?

2014. június 25. 21:28

Milyen ország az, ahol gyerekekenek ketrecharcot rendező egyesület vezetője azt mondja, hogy sok szegény gyerekenek nincs más kitörési lehetősége csak ez.

2014. június 25. 21:28
Kunhalmi Ágnes
Facebook

Milyen ország az, ahol gyerekeknek ketrecharcot rendező egyesület vezetője azt mondja, hogy sok szegény gyerekeknek nincs más kitörési lehetősége csak ez. Ma tényleg csak az marad sokaknak, hogy ki tudja egymás veséjét hatékonyabban lerúgni?

Vajon ezeken a gyermekeken segít a 16 éves korra leszállított tankötelezettség, vagy valódi tudásszerzésre alkalmatlanná alakított szakképés? Sajnos az államosított rendszer, az uniformizált oktatás nem csak a legelesettebbeknek, de a jobb módú családok gyermekeinek sem jelent már valódi segítséget és mobilizációs csatornát. Akinek van pénze az tudja biztosítani gyermekének azt, amit az állami iskola már nem tud megadni, akinek nincs, marad a harc hol a ketrecben, hol máshol.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2014. június 26. 13:53
Milyen ország az, baszd meg, aki diplomát hazudhat magának, miközben oktatáspolitikus.
puszika
2014. június 26. 12:48
Fingod nincs a Norvég Alap működéséröl.Nekem se. De azért nyomod a dumát,mintha te folyósítanád!
geraz51
2014. június 26. 11:16
Hazudni mindenki tud,te is!
kurbitalis
2014. június 26. 11:12
Kunhalmi Ágnes, te setét, buta liba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!