Miért pont Bajnai?

2014. június 05. 07:32

Bizony azért hívták meg, mert a centrumhatalmak és az erős lobbik a periféria országait szeretik olyan könnyen kenhető és hamar elfogyasztható lekvárnak gondolni, mint amilyen magyarországi meghívottjuk volt.

2014. június 05. 07:32
Körmendy Zsuzsanna
MNO

„Legalább annyit megtehetett volna, mielőtt idehaza nyilatkozik, hogy tájékozódik a világsajtóból, valójában miről is folyt a szó a szabadon titkos és titkosan szabad Bilderberg-konferencián. Akkor például megtudta volna, hogy állításával ellentétben Magyarország igenis szóba került, mégpedig az uniót fenyegető erősödő nacionalizmusok kapcsán és az európai parlamenti választásokon előretörő „populista euroszkeptikus” pártok említésekor, mert ott abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy együtt említettek minket Nagy-Britanniával és Görögországgal. (...)

Bizony azért hívták meg, mert a centrumhatalmak és az erős lobbik a periféria országait szeretik olyan könnyen kenhető és hamar elfogyasztható lekvárnak gondolni, mint amilyen magyarországi meghívottjuk volt. Ha pedig Bajnainak lenne igaza, miszerint őt csakis a sikeres válságkezelés miatt hívhatták meg, akkor idehaza nem bukott volna akkorát, mint egy krumpliszsák.

De mindegy, nekünk ez jó. Legalább tudjuk, hogy ebből az emberből sosem lehet magyar miniszterelnök.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2014. június 05. 13:47
"Miért pont Bajnai?" Mert ebben az emberben látják biztosítottnak, hogy a hatalom megszerzésének érdekében minden tekintetben kiszolgálja külföldöt! Elég egy odavetett külföldi konc segítség, hogy megszerezze a hatalmat, és úgy fütyül, ahogyan külföld akarja! Lásd.: Charles Gati (USA) és Bajnai puccs kísérlete. http://hetivalasz.hu/vilag/charles-gati-5-pontja-44756/ Az eddigi meghívottak nem süllyedtek olyan szintre, és most Bajnaiban megtalálták az emberüket. Ezért Bajnai.
BőröndÖdön
2014. június 05. 13:37
Zsuzsika,amikor a Martonyit hívták meg,akkor vajon mit írt a zsemnyin zsipaó?
Pinter68
2014. június 05. 12:03
Gondolom a kedves szerző nagyon sokszor tárgyalhatott már személyesen a Bajnaival, hogy ilyen remekül meg tudja ítélni a tárgyalási stílusát. Ha esetleg mégsem, akkor én a helyében ódzkodnák attól, hogy valakit csak azért gyengének tekintsek, mert nem egy nagy hangon handbandázó valaki. Már persze, ha objektív akarnék maradni. Ami jelen esetben ugye nem szempont, mert az a kiadott feladat, hogy a Bajnait mindenáron gyenge, a magyarság érdekeinek érvényesítésére képtelen embernek állítsák be. Élesen ellenpontozva ezzel a dicső Generalissimusunk nagyszerűségét, aki annyira élenjár ebben és akinek regnálása alatt Magyarország gazdasági pozícója és nemzetközi tekintélye az egekbe emelkedett. LOL
Forsz
2014. június 05. 10:17
Miért éppen Bajnai? És korábban miért éppen Martonyi, netán Járai? Úgy gondolom, a válasz egyszerű. A Bilderbergék nem az éppen aktuális személyben gondolkoznak, ők a terveikhez keresnek alanyt. Akkoriban Járai és Martonyi tűnt számukra kezelhetőnek és hasznosnak. Martonyi későbbi megnyilatkozásain érződött is némi megmunkáltság. Bajnait még sem az USA, sem a pénzügyi háttérhatalom nem adta fel, még olyan vasként kezelik, amelyet esetleg érdemes a tűzben tartani. Ezért hívták meg. Hogy kiképzésre berendelik-e vagy sem és hogy mikor....ki tudja. Én remélem, hogy le kell mondaniuk róla - is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!