Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Korszemek I. rész

2014. június 16. 15:19

Lehetek az az ötödik iksz a szelvényen. Lehetek az ötödik csillag a hotelen. Lehetek mind az öt kontinens.

2014. június 16. 15:19
Kollár Dániel
Jobbklikk

„Lehetek az az ötödik iksz a szelvényen. Lehetek az ötödik csillag a hotelen. Lehetek mind az öt kontinens. Lehetek a negyedik króm felni a harmadik sportkocsin. Lehetek a két pont a Möet-n. Lehetek az első egymillió, amiről nem kérdeznek. Lehetek örökké a minimum null szaldó. Lehetek elégtelen üzleti terv és mégis kielégített részvényes. Lehetek exponenciális euronyi EBITDA. Lehetek Chanel a panel helyett. Lehetek Dubai bárhol, bármikor. Lehetek a bármekkora debit. Lehetek az ezüst hajjal hódító aranyifjú, a piacok által előre beárazott szerelem. Lehetek kilencven, hatvan, kilencven. Lehetek a tiszta románc a lupe tiszta gyémánton. Lehetek Urimuri. Lehetek álfrancia étlapokat bújó gasztrobarbár, a falatozó Forbes. Lehetek a kemény kopoltyú a rákon, az ízt adó féreg a sajtban. Lehetek a tanninos bor, és a tíz feletti borravaló. Lehetek a cseresznye a koktélon, a mandzsettagomb az ingen, a kitüremkedő selyemsál az öltönyön. Lehetek a kétely a mosolyon. Lehetek a saját próbafülkém. Lehetek a leszívott úszógumi, a felvarrt ránc. Lehetek a hazug tökéletesség tükre. Lehetek a lényegtelen lejárati dátum. Lehetek a soha meg nem jelenő százalékjel.

Lehetek a jövőtől nem félő jelen. Lehetek mások vágyainak mecénása, majd megmérgezője. Isten vagyok, aki elpusztít maga körül mindent.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2014. június 16. 15:58
Modoros felhőevés.
C.Dömötör
2014. június 16. 15:43
Lehetek Übü király is. Jó, ennek semmi értelme, de ezen ugyanúgy ellehet gondolkodni, mint a fenti íráson.
Anton Chigur
2014. június 16. 15:30
Ühümm. Még valami esetleg? Időjárás és vízállás jelentés? Nagy Ervintől valami?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!