Szervezzünk riadóláncot!

2014. június 16. 14:29

Kérjük, az alábbi linken jelezzétek, ha részt kívántok venni a média folyamatos figyelésében annak érdekében, hogy felállíthassuk gyors reagálású „hadtestünket”.

2014. június 16. 14:29
Civil Összefogás Fórum
PolgárPortál

A CÖF – CET - Szellemi Honvédők és a Békemenet állhatatos csapata szálka sokak szemében. Igyekeznek megbontani egységünket, nyilatkozatainkat kiforgatni a maguk javára és ezekből pártpolitikai előnyöket kovácsolni.

Láthattuk ezt az
 Európai Parlamentről szóló sajtótájékoztatásunk után.

Az elmúlt 5 évben világossá tettük, hogy merre tartunk és kik vagyunk. Nem változunk percről percre, nem ágaskodunk a hatalmi babérokért, alázattal szolgáljuk a józan polgári társadalmat. Elmondjuk, a civilek nagy többsége által hozzánk eljuttatott álláspontokat. Szakembereink önkéntes alapon komoly erőfeszítéseket tesznek a magyarság érdekeiért, nemzetünk szuverenitásáért és a közjóért.

Nem vitás, mi is hibázhatunk. Ha ezt tesszük, akkor is jó szándékkal. Támogatóinktól mindig megkaptuk az esélyt és a véleményt a hibák kijavítására. Kérünk benneteket, ne üljetek fel az ellenzék bugyuta hazugságainak, előbb kérdezzetek meg minket és csak utána ítéljetek!

Szükségünk van mindannyiunk segítségére, hogy a befeketítés aljas módszereire kellő hatékonysággal és gyorsasággal tudjunk válaszolni.

Szervezzünk riadóláncot! A hazai szélsőségesek szövegkörnyezetből kiragadott csúsztatásaira és az Unióban bizonyítottan elhangzott igaztalan vádakra reagáljunk azonnal!

Kérjük, az alábbi linken jelezzétek, ha részt kívántok venni a média folyamatos figyelésében annak érdekében, hogy felállíthassuk gyors reagálású „hadtestünket”.

https://docs.google.com/forms/d/1EGUAwtMuBZGEDV_B-NR0foQPwqeIQZZDqVpU067xXaU/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

A CÖF szóvivői, figyelembe véve jelzéseiteket, javaslataitokat, azonnal reagálni fognak a hamis indulatokat keltők és a nemzeti összetartozást rombolók megnyilvánulásaira. Javasoljuk azt is, hogy az igaz információk teljes birtokában a lehetőségeteknek megfelelően, bölcs nyugalommal az interneten, facebook-on is védjétek meg Európában is páratlan közösségünket mindazoktól, akik akár szirénhangon, akár más aljas módszerekkel fellazításunkra törekszenek.

A CÖF-CÖKA vezetősége

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci5
2016. április 30. 13:34
Húzzatok a büdös francba!
MOPO3OB
2014. június 19. 11:59
Nem is értem mi a bajuk a balliberóknak. Náluk most is működik a riadólánc. :) Teljes létszámban pillanatokon belül jöttek trollkodni ehhez a cikkhez is a szakállas lejárt évelőkártyáikkal.
Anton Chigur
2014. június 18. 16:09
Ez sosem fog szégyenkezni.
Anton Chigur
2014. június 18. 16:02
Basszus!:D:D:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!