Szunnyadó billentyűzetek

2014. június 16. 12:29

Volt értelme egyetlen sornak is, ami megjelent a Kapitalizmus blogon? Nem tudhatjuk.

2014. június 16. 12:29
Ansinn
Kapitalizmus

Tavaly óta tudunk a szentpétervári, közpénzen működő trollközpont létezéséről. (Napi száz komment a norma.) És persze, én is hallottam már a városi legendát a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium hivatásos trollcsapatáról, de semmiképp sem tudom elhinni, hogy épp a magyar kormányzatnak a törvényesség őrzésével megbízott tagja nyúljon ilyen eszközökhöz. Ha pedig nem hivatalos propagandistákról van szó, akkor kénytelen vagyok a magyar társadalom képviselőinek tekinteni a megszólalókat, még ha polgári körös, vagy pártmegbízást teljesítenek is, hiszen ők is honfi- és polgártársaink.

A választások pedig csattanósan azt igazolják, aki szerint nincs értelme, feleslegesen izzadunk itt, a kutyát sem érintenek meg az itt közzétett gondolatok, az ország helyzetének romlásáról szóló vészjelzések. Még egy normális szabad piacot, versenyt, szabad kezdeményezést a zászlajára tűző mozgalom sem bírt megalakulni. Az ide számított pártkezdemények: MOMA, PKP ahhoz is kevesek voltak, hogy megjelenjenek a választási térképen.

Az elveink egy részét a DK vette programjára, ami – a pártvezér erősen megosztó személyisége és hiteltelen múltja miatt – talán még rosszabbat tett ügyünknek, mint ha negligálják. És itt vagyunk egy újabb négy évre megválasztott, kétharmados többséggel rendelkező kormánnyal. Ez azt jelenti, hogy azt tehet az ország bármely lakosával, vállalatával, intézményével, amit csak akar és jól tudjuk az előző ciklusból, hogy meg is teszi. És ezt a kormányt azok választották meg tömegesen, akiket kifosztott, megalázott, akiknek a legfőbb okuk lett volna ellene szavazni.

Volt értelme egyetlen sornak is, ami megjelent a Kapitalizmus blogon? Nem tudhatjuk. Most nagyon úgy látszik, hogy Hippy Windinyourface és más nickneveken  kommentelőnk szórakoztatásán kívül semmi. Nagyjából ugyanaz a helyzet, mint a Humperdickk esetén. Miért is nem hagyjuk abba?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2014. június 16. 14:59
"Miért is nem hagyjuk abba?” Erről az akadémiai kérdésről az a Szép Ernő novella jut eszembe, mikor a boldogtalan szerelmes, öreg barátjához fordul tanácsért, aki végül is azt mondja; "- Fiam, öld meg magadat. S így folytatta: - Öld meg magad fiam.Örök életedben szenvedni fogsz, arra inklinálsz. A világban semmi örömöd nem lesz, mindennap pocsékabb és unalmasabb, amit itt művelnek.Az a láz, fiam, amit a munkád ad, az lefog szállani,..... De ezen a világon már írni se fog lehetni, legfeljebb dolgozni, napszámba. ...a sikert, fiam, nem neked találták ki, a siker a disznóké. " E sorokat a szerző szíves figyelmébe ajánlom.
tommybravo
2014. június 16. 14:15
Könyörgöm, árulja már el valaki, kinél lehet jelentkezni, ha pénzért trollkodnék. Hatalmas köszönet, #csakafidesz, #szebbjövőt, #demokratákközössége, #együtt2018, #sorosgyuri, #akárkivanmég!
vigyor
2014. június 16. 13:29
Hááát, én sem tudom minek folytatjátok, de hát a ti pénzetek, ti időtök...értelme nem sok van, mert hát tényleg nem jött össze nektek ez az ellenállósdi....
MOPO3OB
2014. június 16. 13:16
Soros Gyuri köztudottam már több mint egy évtizede tart fent jelentős fitezett trollhadsereget. Sőt Soros fizetett katonái off-line is kifejtik troll tevékenységüket. Elég csak a krétakörös faszparasztokra gondolni, akik előszeretettel zavarják meg a számukra célpont színházak előadásait megafonos beordibálásaikkal. Ip, azaz intellectual property területen mozgó nemcsak informatikai vállalkozások is már régóta alkalmaznak fizetett trollokat a konkurens média és kommunikációs központjai blokkolására. Újszülöttnek nyilván minden vicc új, de az már ciki, hogy a Kapitalizmus blog számára új és meglepő jelenségről van szó. Itt a Mandineren is van belőlük. Kommentjeik minőségét nézve szellemileg eléggé leharcoltak. Nem tudnak mást mint amit a 2000 évek kommunikációs paneljeiből a fejükbe vertek. De azoknak már régen lejárt a szavatosságuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!