Nem puccs

2014. május 17. 10:31

Ki is szivárgott, amit ki akartak szivárogtatni nekünk a harkányi nosztalgiázók. Belső ellenzéket nem szerveztek, mondják, tehát szerveztek. Nagyon is.

2014. május 17. 10:31
Torkos Matild
MNO

A sajtó kiszimatolta, hogy ezek a sértett, vagy csupán mellőzött szocialisták új párt alapjait is lerakhatják a medence partján, ám ezt Puch határozottan tagadta. Szerinte »nem szervezkednek«. Magyarán szó sincs puccsról, csak tereferéltek egy jót két puncs vagy két pancsolás között. Nehéz elhinni, hogy ha összejön cirka harminc, politikai fősodorból kizuhant szocialista, akkor tényleg csak eszmét cserélnek. És véletlenül se próbálja meg senki közülük elültetni a csíráját egy olyan összeesküvésnek, mint amilyet Medgyessy Péter kormányfő ellen egyszer már sikerre vittek tíz esztendővel ezelőtt. Éppen pécsi szocialisták kulcsszerepével.(...)

Csupa olyan tapasztalt szakember, akik aligha pótolhatók egy olyan szocialista párt vezérkarában, mint amilyet ők képzelnek el felépíteni az MSZP bázisán. Veres egyébként a legutóbbi felmérések szerint, úgy tűnik, lecsúszik a brüsszeli mandátumról, tekintve, hogy csupán a negyedik helyen áll a listán, és egyelőre csak három képviselői helyre számíthatnak a szocialisták. Annak rendje s módja szerint ki is szivárgott, amit ki akartak szivárogtatni nekünk a harkányi nosztalgiázók. Belső ellenzéket nem szerveztek, mondják, tehát szerveztek. Nagyon is. Állítólag több órán keresztül kritizálták Mesterházyt és a párt jelenlegi irányát, és úgy döntöttek: feladatuk van az újjáépítésben. Magyarán ők akarják újjáépíteni a pártot, viszont nem szerveznek új pártot, és nem puccsolnak. Mesterházy hétpróbás elvtársai, akik Harkányban is azt hangoztatták: azért is kapott április 6-án nagy verést a baloldal, mert Mesterházyról »ember nem hitte el, hogy alkalmas miniszterelnöknek«. Akinek ilyen elvtársai vannak, annak már tényleg nincs szüksége ellenségre.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2014. május 18. 08:23
" összejön cirka harminc, politikai fősodorból kizuhant szocialista," S elmenőben, a FIDESZ-es Hoppál és az MSZP-s Puch megveregetik egymás vállát, hogy marad a barátság, hiszen tökéletesen azonos nézeteket vallanak a politikában.
6qwasyx
2014. május 17. 20:28
Kurvára száraz lehet a puncid, Matild!
GV0917
2014. május 17. 17:10
Nem kell ezen csodálkozni kedves Matild! Az ÁVH -tól azt a néhány elengedhetetlenül szükséges hogy úgymondjam "ikon"-t eltávolították-ideiglenesen. A többi csak "szobát cserélt", de a Madam (Biszku-Kádár) rendelkezése szerint űzte az ipart! Mindezt a szocialista rendszer védelmének érdekében cselekedték! X járás rendőrkapitányát- előléptetve áthelyezték Y járás kapitányságának élére. Nem beszélve az SZT tisztekről.
balbako_
2014. május 17. 14:28
Ne feledjük ezek az emberek kicsöppentek a jóból. Bár sokszoros milliomosok, mint Simon csak éppen a szokásos bevétel elmarad. És ezt nem tudják megemészteni, mert a hatalom édes íze is elmarad mellé. Most következik a Sztálin óta egyedüli üdvözítő megoldásként a kommunistoid pártokban működő dosszié politika. Egyfajta ki mit tud a másikról. Ilyenkor szoktak a kormánypárti sajtóhoz berepülni ilyen, olyan anyagok és buknak politikusok, most például Molnár...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!