Gourmet Fesztivál: gyerekcipőben

2014. május 31. 10:36

Nemhogy az éttermek fogásai nincsenek összepárosítva borral, de meg van határozva, hogy ahol ételt adnak, ott nem adhatnak bort.

2014. május 31. 10:36
Szik Mátyás
Facebook

„Magánvélemény a Gourmet Fesztivál margójára. Gyerekcipő! Tényleg sok és magas minőséget kiállító étterem települt ki az eseményre. Kalap le! DE! Mennyire gourmet az a fesztivál, ahol a Nespresso az egyedüli kávé, és ahol nemhogy az éttermek fogásai nincsenek összepárosítva borral, DE meg van határozva, hogy ahol ételt adnak, ott nem adhatnak bort?

(!) Nem hozzá, egyáltalán. Az én felfogásom szerint, ha osztott bódék vannak, akkor baloldalon legyen mondjuk az Anyukám Mondta étterem Encsről, jobboldalon meg egy sommelier, de legalább egy borász, pl. Ráspi Sopronból, háromféle borával és mondja el, hogy miért azt kapja az illető az adott kajához, amit. Mert nem mindegy!! 3 étel, 3 borral. De összehangolva! Gourmet-élmény... lenne...”

Amerika választ! Kövesse élőben november 5-én a Mandiner Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2014. június 14. 22:33
Egyszerű: étkezési kultúra. Meg kell tanítani rá, rá kell vezetni a nagyérdeműt: milyen ételhez milyen bor való. Jószolgálat ez is. Igaza van!
hátakkor
2014. június 07. 22:12
Irigylem a faszi problémáit..
hátakkor
2014. május 31. 19:24
Inni megyünk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!