Bajnai a klubban

2014. május 28. 08:16

Csak nem tudnak beletörődni a neoliberális–szocialista csoportok a Fidesz–KDNP európai parlamenti győzelmébe.

2014. május 28. 08:16
Szabó Anna
MNO

De a kétszázalékos támogatottságú Tavares úrra már nem számíthatnak, és az EP-be csupán egy képviselőt küldhetett a külföldi favorit Együtt 2014–PM, akik a parlamentbe jutásukat a rekordalacsony részvételnek köszönhetik. Összeáll a kép, ha végignézünk a titkos Bilderberg-csoport soron következő, zárt ajtók mögötti ülésének illusztris meghívottjain: Magyarországról kizárólag Bajnai Gordont tartották érdemesnek arra, hogy a neoliberális nagytőkések közé ülhessen, és azt kell mondanunk: megérdemelten kapott meghívót. Talán senki nem tett annyit a magyarországi multik és az IMF érdekében, mint ő. Bajnai jó ismerősökkel találkozhat majd a Bilderberg-ülésen, amelynek vezetője például a magyarországi magánnyugdíjpénztárak ügyében hűtlen kezelés miatt eljárás alatt álló AXA-csoportnak az elnöke, és tiszteletüket teszik a Bajnairól ódákat zengő neoliberális média képviselői is. Baráti társaság, akik tavaly épp az Orbán Viktor elleni fellépés lehetséges módjairól beszélgettek egy délutáni kellemes teázás közben a luxemburgi néppárti Viviane Reding főszereplésével…

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2014. május 28. 12:21
"Baráti társaság, akik tavaly épp az Orbán Viktor elleni fellépés lehetséges módjairól beszélgettek egy délutáni kellemes teázás közben a luxemburgi néppárti Viviane Reding főszereplésével…" Ejnye, kedves Magyar Nemzet, nem kellene ennyire szemtelenül hazudni.
marós
2014. május 28. 11:21
Csak nem a libatolvajok klubja tart összejövetelt?
oskar
2014. május 28. 10:56
Nem új dolog ez. Csak azt kell tudatni a választókkal, hogy Bajnai álbaloldali, ha ilyen helyekre jár.
tango47
2014. május 28. 10:26
Ott is tarthatnák! Senkinek sem hiányozna itthon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!