A szupertitkos titok

2014. május 30. 15:47

Még szerencse, hogy engem nem hívtak, mert részben nem biztos, hogy lenne pénzem elmenni Dániába.

2014. május 30. 15:47
Sallai Róbert Benedek
Facebook

Önöket hívták már meg titkos találkozóra?

Engem egyszer egy meglepetésbuli miatt, amit az ünnepeltnek nem volt szabad tudni. De az úgy volt titkos, hogy az, akiről szó esett, nem tudhatott róla. Sőt, a szervezőkön kívül senki nem tudhatott róla, nemhogy a sajtóban megjelent volna arról a hír. Ma reggel, a fővárosba jövet félóránként három alkalommal hallgattam meg a hírt: »Bajnai Gordon lesz az egyedüli magyar azon a titkos dániai találkozón, amelyen bankárok, multi- és médiacégek vezetői, illetve befolyásos politikusok egyeztetnek a világ számos országából a világ dolgairól.«

Becsületszavamra: bemondta a rádió. Mégis milyen titkos találkozó az, amelyet bemond a rádió? Utána meg megjelenik az Interneten?

Még szerencse, hogy engem nem hívtak, mert részben nem biztos, hogy lenne pénzem elmenni Dániába, de nem is hiszem, hogy szívesen mennék olyan sznob helyre, ahol nagyon gazdagok és magukat nagyon fontos embernek elkönyvelők beszélgetnek azokról, és azoknak a jövőjéről, akik nem tudnak ott lenni. Ezt otthon a Berettyó kocsmában is megtehetem, és ott egy sznob sincs – legfeljebb nem titkos a dolog.

Szóval – így kezdődött a reggelem.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2014. május 31. 13:07
Bajnait??Gyurcsány meg sárga az irigységtől.Szerintem ő is beférne abba a csapatba.
vigyor
2014. május 31. 08:16
Amikor ilyen posztot olvasok, feltámad bennem a remény...mégis csak lehetséges valami más a politikában:-)))))))))))))
USsange
2014. május 30. 19:39
"Becsületszavamra: bemondta a rádió. Mégis milyen titkos találkozó az, amelyet bemond a rádió? Utána meg megjelenik az Interneten? " Olyan, hogy csak meghívottak mehetnek be és minden elhangzott szó titkos. Ha néha egy két dolog ki is szivárog azt sem meri senki névvel és arccal vállalni, te ostoba elempés díszpinty. Na érted már? :)))
kuwiq
2014. május 30. 18:07
ugyan már, még hogy nem titkos... lehet ezen ironizálni, de a helyzet az, hogy ez így ahogy van botrány ami a mezőgazdasági gépeket illeti, egy új belépőnek számos dolgot kéne figyelembe vennie, pl azt is, hogy a piac momentán telített, és nem adja jelét semmilyen növekedésnek, ebbe aztán lehetne a pénzt dobálni, meg ugye az kevés, hogy gépet gyártunk, szervízhálózat is kell hozzá
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!