Konszolidáció

2014. május 07. 07:19

Ma ott tartunk, ha Orbán Viktor egy kifejezést gyávának tart, az egyenlő a tiltással: fideszes politikus azt a szót többé nem használhatja.

2014. május 07. 07:19
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

Mindezt csak azért említem, mert a Népszabadság tudósítása szerint a miniszterelnök arra figyelmeztette a párt országgyűlési képviselőit, hogy ne használják a konszolidáció kifejezést, mert az csak a gyávaságot mutatja, helyette a stabilizáció említése a javallott. Márpedig Orbán, ezt jól tudjuk, semmit nem visel el rosszabbul, mint ha őt gyávának mutatják be, vagy gyávának látszik. Ezért nem hajlandó visszavonulót fújni a Szabadság téri emlékmű ügyében, ezért nem hajlandó vitákba bocsátkozni: erős férfi, szilárd jellemmel, határozott véleménnyel, kérdőjelek nélküli szándékokkal. Így, ezen tulajdonságok folyamatos hangsúlyozásával vezeti kormányát, irányítja pártját és üzen Brüsszelnek is; a tiszteletet voltaképpen nem a magyaroknak követeli, hanem saját magának.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2014. május 07. 09:41
Ez a cikk egy billentyűt sem érdemel, a szokásos böfögés! ennyi!
hátakkor
2014. május 07. 09:38
Némethék nem tudnak leakadni Orbánról, aki nem tűnik gyávának - de nem baj.
MZ/X
2014. május 07. 08:48
Péter! Sikerült eljutnod a konszolidáció kifejezéstő a Szabadság téri emlékműn keresztül Brüsszelig. Hiányoltam viszont a náci, a fasiszta, a felcsúti Maradóna, rezsiharcos kifejezéseket. Így, Péter, 2-nél jobb osztályzatot nem tudok ma adni! Leülhetsz!
Agricola
2014. május 07. 08:47
"Ezért nem hajlandó visszavonulót fújni a Szabadság téri emlékmű ügyében," Visszavonulót kellene fújnia egy Schiffer által is hisztériázónak nevezett akciócsoport előtt, akik félremagyarázzák a valóságot és a német megszállást dicsőítő, a kollaboránsokat felmentő emlékműről fecsegnek. Az emlékmű felirata: "A II. VILÁGHÁBORÚ ÁLDOZATAI EMLÉKÉRE." A német megszállást dicsőítő emlékművet senki sem akar emelni! A tiltakozók olyasmi ellen folytatnak engesztelhetetlen küzdelmet, ami nemcsak nincs, de nem is készül lenni. Cervantes korában is éltek ilyen alakok. Cervantes írt a "Búsképű Lovag" kalandjairól, aki a szélmalmot is megrohamozta, mert gonosz varázslónak vélte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!