Bandi, vagy Bendi?

2014. május 24. 14:42

Sok mindenben egyetértünk a Schifferbandi, meg én. Még abban is, hogy ahogy ő, úgy én sem tartom őt kellően karizmatikus egyéniségnek.

2014. május 24. 14:42
Miért Rigó
Tutiblog

„Sok mindenben egyetértünk a Schifferbandi, meg én. Még abban is, hogy ahogy ő, úgy én sem tartom őt kellően karizmatikus egyéniségnek. Még ha támad, ha érvel, akkor is mintha védekezne. Ebből következik, hogy az LMP-s politikus olyan, mintha a húsvéti nyuszi tojta volna, fülét hegyezi, aztán lelapítja. De ebben a félszeg makogásban mégis volt eddig annyi erő, annyi tartás, hogy megmaradjon a különutassága mellett. És amikor a Karácsonygeri-félék letérdeltek úgymond párbeszélgetni Magyarországért  akármit is jelentsen ez mára , addig az LMP maradt ami, legalábbis más, mint a bukott exek. Nem meglepő módon ezt a kitartást a választók is honorálták, és az LMP azzal, hogy nem társult a Kormányváltó hősök közé, tiszta lappal jutott be a Parlamentbe.

Mélyen megindító ez az igyekezet, ez a »lehet máshogyan is ezt csinálni, gyerekek« gondolat. Azt azonban nem gondoltuk, hogy ezt a nehezen megtartott szüzességet éppen a művelt nyugaton kívánja elveszíteni az LMP. Intő jel, hogy Ska Keller, az európai zöldek jelöltje az LMP mellett kampányol, de még különösebb, hogy nem más üldögél az L-betűn mostanság, mint a jó Bendit barát. Csak két kiskorú hiányzik az öléből…

Bizony, a sete-suta elempécskét az európai zöldek akarják bevezetni a gyönyörök világába. Mélyen elkeserítő, hogy az igazán fontos környezetet érintő, az alternatív gondolkodást propagáló zöld gondolkodást Európában minden szégyenérzet nélkül erodálják kiskorúaknak fütyit mutogató bácsik, és ez ellen nincs is senkinek kifogása. Legalábbis odakint.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zzzz
2014. május 25. 14:11
mert mégis kik kampányoljanak egy zöld párt mellett az európai uniós választásokon, mint az európai zöldek vezetői? ez a tutiblog amióta elindult, csak hülyeségeket képes megjelentetni, szörnyű stílusban. elhiszem, hogy a jobboldalnak is kellenek ilyen blogocskák, de ha egy szintet nem tudnak megütni, akkor inkább hagyják is a fenébe.
Antigoné
2014. május 25. 10:23
Lehet, hogy Schiffer nem karizmatikus (akkor mi van Bajnaival ?), és nagyot hibázott Kohn-Bendit idehívásával, de legalább elvi ember. Ez nem mondható el a magyar politikusok 99 %-áról.
Karbantartó9
2014. május 25. 09:41
Schifferke megltalálta a fraizeusok által levesztett ereklyét: jééé, igazat kell mondani, is mindenkinek tetszeni fog. Ezzel együtt ez csak színház, lásd SKA, meg a földügyi hisztijük a lopott Dán vagyonkával.
Márk
2014. május 24. 18:19
Mennyi baromságot írtok! Jézusom. :D ". A német és osztrák zöldpártoknak – hogy finoman fejezzem ki magam – vannak problémái a kelet-europai realitások megértésevel." Ezt Schiffer András mondta 4 napja a die Weltnek. A Mandiner is lehozta amúgy. Akkor miről beszélünk???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!