Vissza kell hozni a Cenzor Tündért

2014. május 21. 16:45

Izgalmas belső csatározások várhatók a bankároldalon, s akár felbukkanhat egy civilizált erő is, valahonnan a harmadik vonalból.

2014. május 21. 16:45
Kovács G. Tibor
Gondola

„A mai generáció a forradalmat leverő nemzedéktől is tanulhat?


Ha visszagondolunk 2006. október 23-ára, amikor megint piros volt a vér a pesti után, és amely miatt a mostani generáció máig nem kért bocsánatot – Horn legalább egyszer a parlamentben 1956-ra utalva kipréselte fogai közül a „megkövetés” szót –, nos akkor fájdalmas lehet az összehasonlítás.

Lehet, hogy vissza kell hozni a Cenzor Tündért?

Vagy a Nagy Műhelyfőnököt, aki már jelentkezett is elnöknek? Ennyire csenevész lenne a választék a bankároldalon… A Tündérnél és a Műhelyfőnöknél fiatalabb két korábbi kormányfő: a volt londoni bankszemélyzetis, vagy a D209-es már visszavonult.

Biszku Béla vagy Lázár György pedig nem jelentkezik.

Izgalmas belső csatározások várhatók a bankároldalon, s akár felbukkanhat egy civilizált erő is, valahonnan a harmadik vonalból.

Talán valamikor demokratizálódhat az egykori nagy párt.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apáczai
2014. május 22. 06:21
A hazai "baloldal" második legnagyobb problémája a vezető garnitúrája. De az első helyen maga a választói rétege áll. Az a megvezetett és agymosott csürhe, amelyik a saját hazájának a tönkrettelére szerveződő csirkefogókat emel hatalomba. Majd akkor is ott tartja, amikor Napnál világosabban kiderűl, hogy amit tesznerk, az közönséges és aljas hataloméhségtől vezérelt hazaárulás. Tessék szétnézni: hány amber képes a történtek után az MSZP-re és szatelitpártjaira szavazni! Beleértve az egész "demokratikusnak" propagált - hazudott maffiabaloldalt.
kjkj945
2014. május 21. 17:11
""Vissza kell hozni a Cenzor Tündért"" És ő lesz a cenz úra? Mert Magyarországon csak cenzúra van legalább 70 éve!
S0ma
2014. május 21. 17:06
Jönnek ők maguktól is, a megújulás jegyében.
balbako_
2014. május 21. 17:01
Soha nem lesz demokratikus párt. A következő két vereség után majd nevet változtatnak (sokadszor), de sajnos Kovács apó, Lendvai Ildikó, Baja, Puch, Szekeres elvtársak nélkül élni nem tudnak és persze kívülről Kuncze Buci, Fodor Gabriella, meg a többiek sem hiányozhatnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!