Molnár Zsoltnak nincs helye a baloldalon!

2014. május 07. 14:43

Molnár Zsolt nem egyszerűen jelen volt az 1992. október 23-i Göncz Árpád ünnepi beszédét szervezetten megzavaró tömegben, hanem a most közzétett felvételek tanúsága szerint a Hankiss Elemér vezette köztelevízió ellen tüntető szélsőségesekkel tartott, sőt aktívan részt vett a skandálásban is!

2014. május 07. 14:43
Gulyás József
Facebook

„A mai »ónos esős magyarázkodás« után, ha az újabban nyilvánosságra került és illusztrált »tények« meggyőző cáfolatával nem tud előállni a lehető legrövidebb időn belül Molnár Zsolt MSZP-s vezető, akkor nincs helye sem az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága élén, sem a baloldal újrahitelesítésén, megújításán fáradozók közösségében! Molnár Zsolt nem egyszerűen jelen volt az 1992. október 23-i Göncz Árpád ünnepi beszédét szervezetten megzavaró tömegben, hanem a most közzétett felvételek tanúsága szerint a Hankiss Elemér vezette köztelevízió ellen tüntető szélsőségesekkel tartott, sőt aktívan részt vett a skandálásban is!

A »kíváncsiskodó« Molnár Zsolt históriája sántít viszont a Hír TV birtokába került korabeli MTV-felvétel alapján: megtetszhetett neki a fütty utáni Kossuth téri hangulat, a helyszínt nem hagyta el Göncz távozása és a rendezvény vége után, hanem mintegy ötszáz tüntetővel együtt átvonult az MTV Szabadság téri székháza elé. A tömeg az MTV akkori elnökének, Hankiss Elemérnek a távozását, és a Híradó menesztett főszerkesztőjének a visszahelyezését követelte. A vágatlan felvételen látszik és hallatszik, ahogy a kapucnis Molnár Zsolt együtt skandálta a bomberdzsekis tömeggel, hogy »hazudtatok eleget«, illetve, hogy »szabad magyar tévét«.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2014. május 08. 10:36
Tegnap hallgattam Molnár Zsoltot a Hír TV-n. Abszolút normális volt, amellett tetszikezte a Szabó Anettet, sorozatban, ez meg nagyon tetszett, ezt a formát már kevesen ismerik, ebben a viszonylatban még indokolt is volt és nagyon szimpatikus! A tetszikezésben szerintem tiszteletteljes kedvesség és udvariasság van, én, mondjuk, nem szeretném, h. általánosan tetszikezzenek, de éppúgy szeretem hallgatni, mint mikor az unokám palócosan szól, bár az egyik egy udvariassági forma, a másik meg egy tájszólás. Mondhatnám, Molnár Csaba korpa közé keveredett, jobb sorsra érdemes, bár Horváth Csaba, mint példakép viszont súlyos. Amellett a Mekegházy kampányfőnöke, lehet, h. csak egy ügyes kaméleon, aki véletlenül gyerekkorában megtanult teszikezni? Ezzel együtt, az, hogy több, mint 20 éve hová járogatott tüntetni, az nem is beszédtéma, nemhogy bármiből kizáró ok, ez már semmiképp sem ugyanaz az ember.
trespass
2014. május 08. 09:17
Ezt a Gulyást szerintem a fidesz fizeti.
kurbitalis
2014. május 07. 22:38
Na és?! Ezek ők, ez van, ebből gazdálkodnak. Nekik csak az ilyen anarchista provokátorok jutottak, akik az 56-os hazafiak közé vegyülve hajtották végre azt, ami az 56-osoknak eszébe sem jutott: vágóképet szolgáltattak Bánónak. :-)
kuwiq
2014. május 07. 21:05
izé, ki ez a gulás, és mit szól bele szadesz ugye már nincsan, csak az adóssága
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!