Bajnai, a világhódító

2014. május 27. 20:15

Miféle világuralomra törhet az a társaság, amelyik Bajnaival bulizik? Nem könnyű egy összeesküvés-elméletet végleg megcáfolni, de most sikerült.

2014. május 27. 20:15
Gomperz Tamás
hvg.hu

„A teória szerint a világot a Bilderberg-csoport irányítja. (...) Működésük annyira szuper titkos, hogy a honlapjukon részletesen beszámolnak tevékenységükről és tagjaik névsoráról. Ez egyfelől gyanús, másfelől nagyon gyanús. Azt elárulják, hol és mikor üléseznek, de hallgatnak arról, ami ott elhangzik. Pont úgy, mint a magyar kormány, ami szintén azt bizonyítja, hogy rosszban sántikálnak.

Na, szóval, ez a Bilderberg-csoport meghívta Bajnai Gordont a következő zártkörű összejövetelre. A világ konteó-hívői nem tudják, hogy ez mit jelent, de mi, magyarok innentől kezdve éppen úgy átlátunk a szitán, mint Cion bölcsei a rózsadombi paktumon.

Befolyás, hatalom, küzdelem …. Bajnai??? Az ember, aki nem akar lenni semmi, és még azért is elnézést kér? Höhöhö. Világuralom, frászt, akkor a Viktort hívnák, ezek ott éppen azt élvezik, hogy végre van két nap, amikor nem kell foglalkozni a világgal. Kávé, kellemes társaság, ártalmatlan beszélgetés fociról, családról, a szokatlan időjárásról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. május 28. 12:48
Vagy világi lódító!
Peter8811
2014. május 28. 12:47
Libavilág-hódító!
llnnhegyi
2014. május 28. 11:26
:-))nagyon szellemes
Teknős
2014. május 28. 11:15
Régi trükk, hogy nevetségessé tesszük azokat, akik ellenünk működnek. A Bilderberg azért nyilvános csoport, mert úgy is feltűnne valakinek, hogy ezek összejönnek dumálni és dönteni. Csak az a baj, hogy ha annyira nyilvánosak a céljaik, akkor miért kell nekik zárt körben tárgyalni? Nem mellesleg, lehet, hogy éppen azért hívták meg Bajnait, mert nem tettek le arról a tervről, hogy Orbánt puccsal mozdítsák el. Nagyon utálnám, ha megint támogatnom kellene Orbánt ezek miatt a mocskok miatt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!