Utóélet

2014. április 25. 10:53

Új szereplő nincs, a régiek semmit sem tanultak és semmit sem felejtettek.

2014. április 25. 10:53
Tanács István
NOL

Botka baloldali ember, ezért ha jobban megismernék, a ballib holdudvarnak ő sem tetszene. Pártelnökként azért is kapna a fejére a »sajátjaitól«, mert könnyen szót ért a klérussal – korábban Gyulay, most Kiss-Rigó püspökkel. Közismerten súlyos ellentétei vannak Gyurcsánnyal – aligha vágyik huzakodni vele a baloldal vezető szerepéért. (...)

A holdudvart nem a választók érdeklik, hanem az, hogy kinek a támogatásával vehetnének revánsot a kultúrharcban elszenvedett veszteségeikért. Az MSZP öregjeinek semmi sem drága, hogy visszaszerezzék a befolyásukat. Gyurcsány magától nem vonul a háttérbe, Bajnait nem akarják engedni, akik újra liberális főpolgármestert vágynának Budapestre.

Ezek után ki és milyen alapon várhatná el, hogy e »szövetségesek« javára Mesterházy föladja pártbeli hatalmi pozícióit? Megtartani meg tudja, mert övé a vár, de kijönni nem tud/nem hagyják belőle.

Ahogy most kinéz, így fognak telni a második kétharmados Orbán-kormány évei.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2014. április 25. 16:29
Hááát, én Botkában sem látom az X faktort!
GV0917
2014. április 25. 14:45
Rendben van. Nem tanultak semmiből! De ők nem is Bourbonok!
Vadölő
2014. április 25. 13:07
Borkára érdemes lesz odafigyelni. Mint politikus szerintem tehetséges (nem szeretem, de el kell ismerni), viszont az lesz Szeged legnagyobb baja, ha ő marad a polgármester. Mióta ő van, egy épeszű termelő beruházás sem érkezett Szegedre. Vannak szép terek, új villamos stb, de nincs az embereknek pénze, hogy jegyet vegyenek rá... Bele van kattanva abba, hogy Szegedből Oxfordot csináljon. Csakhogy itt nem lehet mindenki orvos meg kutató. Szeged nem halad sehová, hiába ígérték, hogy az autópálya megnyitása után özönlenek a befektetők. Pedig itt a hármas határ, logisztikailag is kitűnő helyen van és mégse.... Nagy nulla az egész város!!
Alarik
2014. április 25. 12:37
A Bourbon, az egy nyilvánvalóan változni képes, tanulékony fajta volt ehhez a magyarországi, ún. baloldalhoz képest.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!