Braun, az alternatíva

2014. április 18. 08:17

Az ilyen alakok miatt nem fog soha megújulni az MSZP.

2014. április 18. 08:17
Szabó Anna
MNO

A szokásához híven arrogánsan nyilatkozó Braun most sem tagadta meg önmagát, és a 80. helyről, másfél éves párttagsággal és nulla teljesítménnyel a háta mögött szapulta saját pártja országos választási programját. Ez az ellentmondás már a riporternek is feltűnhetett, mert naivan megkérdezte, hogy egyéni jelöltként nem ugyanezt a programot hirdette-e maga Braun is – április 6-ig.

A válasz a szokásos cinikus, a választókat/nézőket mélyen lenéző, felsőbbrendű stílusban hangzott: egyéni jelöltként neki állítólag nincs köze, nem is volt az országos kampányhoz. De itt még csak a bemelegítésnél tartottunk. Következett Mesterházy személyes becsmérlése, akit pökhendin, a maga 21 százalékos eredményével (!) áttételesen felszólított a lemondásra.

Kérdés, vajon érdekel-e még valakit Braun véleménye az MSZP-n belül, miközben az egyéni körzetben győztesek talán kissé hitelesebben fogalmazhatnak meg kritikákat, nem beszélve azokról, akik valóban letettek valamit az asztalra, nem csak az ATV-be jártak be hétről hétre.

A mélypont kétségtelenül az a pillanat volt, amikor Braun közölte: az MSZP legyen befogadóbb párt, és ő a maga részéről rögtön meg is kérdezi a monori szoci vezérek véleményét önnön személyéről. Ez burkoltan ugye annyit jelenthet, hogy szépen újraválasztatja saját magát, és mégis bennmarad ebben a szörnyű pártban.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustármag
2014. április 19. 08:34
Nem akar megújulni ép ezért megy a belharc.
6qwasyx
2014. április 18. 21:48
Elő kéne venni az itt firkáló fideszes "újságírók" cikkeit 1994-ből, amikor Orbán 5%-os minipártra züllesztette a fityiszt. Vajon akkor is ilyeneket írtak a csepűrágók róla? Kötve hiszem.
kuzmics
2014. április 18. 17:11
Braun ügynök.
Senye Péter
2014. április 18. 14:41
A 'bal'oldal meghirdette a hideg polgárháborút, de egyelőre saját csapatai harcolnak egymás ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!