Vizslák a Parlamentben?

2014. április 10. 12:11

Vajon az első ülésnapon idén kisvizslákkal érkezik Vona Gábor az Országházba?

2014. április 10. 12:11
Rétvári Bence
Rétvári Bence
Facebook

„Négy éve a Jobbik kampányának középpontjában a Magyar Gárda állt, ezért a Jobbikosok nagy része - Vona Gáborral az élükön - Gárda mellényben jött be a parlament alakuló ülésére. A mostani Jobbik kampány meghatározó eleme a pártelnök vizslakölykös fotója volt. Vajon az első ülésnapon idén kisvizslákkal érkezik Vona Gábor az Országházba?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2014. április 11. 08:33
A Jobbik nagyon is létező problémákra ha a kormányra jutás távolisága miatt nem is adhat választ, de legalább fölveti őket. Amit ma a világ nem visel el, mindegy milyen okból, az a zsidó közösségekkel való együttélés esetleges problémáiról való diskurzus. Ezek a problémák feltehetőleg ott is valósak, ahol nem voltak ennek az együttélésnek olyan kevéssé kitárgyalt részei, mint a hajdani AVH személyi összetétele és rémtettei, a leváltott, gazdaságilag alaposan megbukott, mert óriási mértékű államadósságot felhalmozott rendszer irányításában játszott vezető szerep, majd ennek a folytatása a változások után a médiában, kultúrában és bizonyos fokig a pénzügy politikában. Ezekkel a valós felvetésekkel pedig a hazai zsiodó közösség részéről nem volt szembenézés, holott az ország lakosságának szellemi, gazdasági lecsúszása összevethető egy háborús tragédiával, amiért viszont soha senki, sem részvétet, sem kárpótlást soha nem kapott és úgy néz ki, nem is fog, természetesen. Lehetséges, h. a világ állapota, az erőviszonyok olyanok, h. lehetetlen a diskurzus ezekről a felvetésekről, de akkor jobb, ha mindkét, a többségi és kisebbségi zsidó éli a saját életét, úgy ahogy tudja. A zsidó közösség kivételezett helyzete valószínűleg idővel kevésbé lesz kifejezett, legalább ezzel együtt kell élniük. Viszont a háború óta megvan az elképzelhető legszélesebb körű nemzetközi elvi és anyagi támogatásuk és van egy saját hazájuk, ahol az életet úgy bonyolíthatják, ahogy kizárólag nekik tetszik. Volt lakásunk izraeli ingatlanfejlesztő által felépített házban, a tapasztalatok nem a kiválóságukba vetett hitet erősítették, még az üzleti tisztességbe vetettet sem. Nagyon okos, h. a szobor vitába a Jobbik nem száll be és nagyon helyes, h. ezt a zsidó-magyar együttélés témát is kerüli. Nincs erről már sok mondanivaló, egy ország állampolgárai vagyunk, el kell egymást viselni, vica versa. Örüljünk, h. győzött a nemzeti érdekeket képviselő kormány, feltehetőleg és remélhetőleg képesek lesznek az egész közösség javára működni. A Jobbik nem náci, legfeljebb nemzeti radikális párt, a másik együttélés problémája, amit viszont felvállal, az ország egyes részein élet-halál kérdés és egész Magyarország legnagyobb problémája, h. sikerül-e az országban most már sok helyen majdnem többségi roma gyerekekből legalább használható szakmával rendelkező, biztos általános iskolai alapot elsajátított felnőtteket nevelni! Hagyjunk a Jobbiknak levegőt! A Jobbik pedig tegyen le megtárgyalhatatlan témákról, mert csak a bajt keresi magának, Morvai Krisztinát sokan szeretik, nem ok nélkül, a politikai működése alapján, lehetnek itt még meglepetések az EP választásokon. Valamilyen szinten el kell egymást fogadni, Rétvári most szerencsétlenül viccelődött, Vona meg jól tette, h. ügyesen kampányolt!
kispufi
2014. április 10. 22:32
hard guys deathmatch...
kjkj945
2014. április 10. 21:36
""Vajon"" Miért nem zsíron???
ottapont
2014. április 10. 18:55
Pedig a vizslák passzolnak a személyiségéhez. Mikor keménynek próbál látszani, a szemöldökét ráncolva az erőltetett, nincs harmóniában a tekintetével meg az egyéniségével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!