Miért szavazz érvénytelenül?

2014. április 02. 17:09

Mint huszonéves magyar fiatalok, mi a szart csináljunk ebben a helyzetben, ahol a szocializmusból ittmaradó, harcsabajszos apókák beszélnek a semmiről egész nap.

2014. április 02. 17:09
Pőcze Borbála
Hallgatói Hálózat

„Tehát, hogy leszögezzük az elején, nem kedvelem a Fideszt, nem kedvelem Orbán Viktort. De ahogyan csak lehetséges, annyira nem kedvelem Schiffert vagy Bajnait vagy Mesterházyt és az állítólagos ellenzéki összefogás bénázásától és vélt vagy valós hatalmi cicaharcáról meg még annyit sem gondolok, mint a Fidesz autoriter kormányzásáról.


Az egyetlen dolog, amin 3 hete gondolkodom csak az, hogy elmenjek-e szavazni és ha elmegyek, mit tegyek. Az összes létező vallású, származású és politikai szemléletű barátommal elölről és hátulról is körbejártam ezt a témát és azt látom, hogy nemcsak az átlag magyar egyetemista, de az átlag hátrányos helyzetű vagy kisebbséghez tartozó, az átlag meleg, az átlag roma, az átlag családanya vagy az átlag tanácstalan sem tudja, mit kezdjen magával vasárnap. (...)

Tehát, mint huszonéves magyar fiatalok mi a szart csináljunk ebben a helyzetben, ahol a szocializmusból ittmaradó, harcsabajszos apókák beszélnek a semmiről egésznap, közben kilopják az utolsó petákomat is a zsebemből és bezárják a kedvenc kocsmáimat és röghöz kötnek és elvárják, hogy tegyek valamit az országomért, de én kurvára nem akarok.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Guinea
2014. április 03. 02:14
Pöcegödör Borbála lompos Párdonos. Oda való, majd megtalálják a Dunaparton félrészegen vagy egészen, ahogy ezeket szokták.
allover
2014. április 02. 22:03
El lehet menni! Mi a f@szt tétovázol? Bécs Grinzing, London East End, esetleg Dublin! Borozók, sörözők, éttermek, take away kioszkok! Kapsz gumikesztyűt a mosogatáshoz!
Abdullah
2014. április 02. 21:17
Fura, senkinek nem esett le, hogy a harcsabajszú az Kövér!
Biedermann
2014. április 02. 20:55
Legalább őszinte Kisasszony! Maguknál mindenki idősebb,de kioktatni nem szeretném,magamra veszem viszont a harcsabajuszt. Körbe kéne néznie Kisasszony,kik is veszik magát körül,akik mind tanácstalanok,fogalmuk sincs a demokráciáról,végtelenül dezinformáltak,közönyösek,és permanensen be vannak rúgva,vagy lőve.Hogy tudják képviselni a diákság egy részét,vagy saját magukat?Van Önöknek nevelése és ha igen milyen?Számíthat magukra valamikor is a társadalom? Viszont őszinte volt,a többiek még bevallani is gyávák azokat a dolgokat,amit maga most leírt. Őszinte részvétemet fogadja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!