A „szabadságharc” újabb csatavesztései

2014. április 12. 09:36

Mert azzal, hogy mind az egyházakat, mind a független adatvédelmi biztost önkényesen korlátozta jogaik gyakorlásában, szándékosan sértette meg az uniós normákat.

2014. április 12. 09:36
Mészáros Tamás
Népszava

Mert azzal, hogy mind az egyházakat, mind a független adatvédelmi biztost önkényesen korlátozta jogaik gyakorlásában, szándékosan sértette meg az uniós normákat. S bár a pálinkafőzés adómentessége némiképp más kategóriába tartozik - hiszen ebben az esetben a törvényhozás nem valamely autoritást támadott meg, hanem voltaképp magát a költségvetést károsította -, de lényegében itt is az történt, ami a másik két új jogszabály révén: a parlamenti többség semmibe vette az ország tagállami kötelezettségeit, vagyis az uniós jog elismert szupremáciáját.

Fazekas Sándor agrárügyi miniszter most mégis aggálytalanul »az uniós bürokraták újabb provokációjáról« beszél, és máris azt ígéri, hogy a kormány mindent megtesz a pálinkafőzés szabadságának megvédéséért - mintha bizony magát ezt a nemzeti vívmányt támadták volna meg a bíróságok. Fazekas szerint nyilván sérti az ország szuverenitását, ha valaki nem főzhet legalább évi ötven liter pálinkát jövedéki teher nélkül.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pkarcsi
2014. április 12. 17:38
Te régi fegyver zsivány!Agyad elborult a gyülölettől,vérgözös Orbán fóbiád,haza ellenességed elvette józan itélő képességed.Javaslom fogadj el Mesterházi balfék főnöködtől egy jóvágású kecskét élvezkedésre,ez talán lehüti agressziv bolsevik természetedet.Idióta firkász!
locsaba
2014. április 12. 14:35
HIFELO-s (hifelós) bolsevik elvtárs. a megmondó köcsög. HIFELO=hirtelen felindulásból elkövetett lopás
Peter8811
2014. április 12. 13:05
Szabadság harcot Rákóczi korabeli pisztollyal vívják. Mészáros Tomi bácsi felkészült két darabbal és két kamerával ami sztereó.
Monkey4you
2014. április 12. 13:00
Apának egy fél deci + anyának egy fél deci + 1 gyereknek egy fél féldeci az már naponta éves szinten is 19 liter!!! Persze a "pesti" vendégek isszák meg a lé többi részét!!! Szóval az 50 liter/év nem sok!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!