Gyurcsány egyébként miért is nincs börtönben?

2014. április 15. 10:35

Világos, hogy Szilvásy György, Laborc Sándor és tsai. nem a saját szakállukra gazemberkedtek, és világos, hogy a sok provokáció nem lehet független Gyurcsány Ferenctől, akkor vajon Fletó miért nincs börtönben?

2014. április 15. 10:35
Menyhárt doktor
Tutiblog

„A sok erkölcsi (például 2004. december 5.), privatizációs (Motim, Ajka, Balatonőszöd, etc.) és gazdasági (Paks, Sukoró, stb.) gaztett mellett Gyurcsánynak nagyon súlyos, és nagyon is kézzel fogható, az általa annyit emlegetett köztársaság létét alapjaiban fenyegető bűnei vannak, amiért volt kormányfőként mindenképpen felelős. Már csak a személyes, büntetőjogi felelősségét kellene megállapítani, kimondani, a remélhetőleg végre megtörténő feltáró vallomások, adatgyűjtések révén. (...)

És kell-e kérdezni, hogy miközben a Gyurcsány-Apró-család bizalmasai az alvilággal szövetkeztek a Gyurcsány-kormány hatalmának biztosítása érdekében, továbbá kiszolgáltatták Magyarország alapvető érdekeit, és ezzel együtt sokmilliárdos kárt okoztak nemzeti vállalatainknak, vajon hihető-e, hogy mindezekről EGYEDÜL GYURCSÁNY FERENC NEM TUDOTT? Hogy Fletó ártatlan az érdekében végrehajtott aljasságokban? A válasz egyszerűbb mint egy szájbarágós Szomszédok végefőcím: NEM HIHETŐ! (...)

És akkor már csak egy kérdés van: ha egészen világos, hogy Szilvásy György, Laborc Sándor és tsai. nem a saját szakállukra gazemberkedtek, és világos, hogy a sok provokáció nem lehet független Gyurcsány Ferenctől, akkor vajon Fletó miért nincs börtönben?

Reméljük, mindez már csak itt és most kérdés, mert így a kampány lezárultával a nyomozás a kellő irányba halad. Reméljük, hogy a diktatúrák plusz az átmenet két zavaros évtizedének annyi megaláztatása után azt a békát, hogy Gyurcsánynak az ország felforgatásáért nem kell bűnhődnie, már nem kell lenyelnie a magyar nemzetnek, mint lelki közösségnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deflator
2014. április 15. 19:55
@Silicska Gordon Most lett világos!!! Egy megfejthetetlenül talányos folyamat eredményeképpen a globális totális háttérhatalom ördögi ravaszsággal lemondott hatalmáról, hogy megőrizze hatalmát!Megszüntetve megőrzi! Zseniális! Reggel bejön a professzor a klinikára. Jelentik neki: professzor úr, a szimuláns meghalt!
Catullus
2014. április 15. 18:59
"Világos, hogy Szilvásy György, Laborc Sándor és tsai. nem a saját szakállukra gazemberkedtek, és világos, hogy a sok provokáció nem lehet független Gyurcsány Ferenctől, akkor vajon Fletó miért nincs börtönben?" Fenti neveket aktualizálni lehet jelen hatalom képviselőire is, de ami késik, nem múlik.
Ouroboros
2014. április 15. 18:50
Ez miez? Nem akadt volna inkább egy lebilincselő beszámoló egy XIII. kerületi idősek otthonában rendezett sakkbajnokságról?
Qsza
2014. április 15. 18:48
Ugyan, minek kellene bezárni? Először is rengeteg hasznot hajt szabadon, ahogyan gáncsolja a saját táborát mindenben és akadályozza őket a visszatérésben. Ehhez ha rács mögé kerül, nyugodtan építkezhet a baloldal, Gy-ből csinálhat mártírt/zászlót, a mieink meg nyugodtan hátradőlnek. Másodszor még őt is megilleti az ártatlanság vélelme, addíg ártatlan, amíg nem BIZONYÍTHATÓ egyértelműen a bűnössége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!