Pedofil a neomaoista plakáton

2014. április 01. 21:43

Egy ismert pedofil(?) tartja maga elé a cédulát. A párt arra sem ügyel, hogy legalább ne félresiklottal hirdessen.

2014. április 01. 21:43
Kovács G. Tibor
Gondola

„Nem akarok egykulcsos adót« – tartja maga előtt a táblát egy – úgy tetszik – alkoholtól elbutult asszony a maoista utódpárt kampányplakátján. Rozzant ábrázatán látszik: fogalma sincs, mi az az egykulcsos adó.

Erzsébet-utalványokért eladta arcát.

A neomaoisták nem mertek saját pofázmányukkal butaságokat hirdetni: felbéreltek nehéz felfogású választókat, tartsák maguk elé a populista szöveget. A kiszolgáltatott emberek pedig ebédjegyért dehumanizálták önmagukat.

»Igazi munkát, igazi fizetést.«

Egy terjedő, nem ellenőrizhető szóbeszéd szerint ismert pedofil tartja maga elé a cédulát. A párt arra sem ügyel, hogy legalább ne félresiklottal hirdesse populista balgaságait. Lehet, hogy másodszándékkal az eltévelyedésnek is hírverést akar csapni a neomaoista galeri?

»Nincs egymillióm a paksi blokkra.«

Nemrég szabadult pénzügyi csalafintaságért kapott elzárásából a cédulát maga elé emelő szerzet. Örömmel züllesztette le magát a kettősmércések lakájává, ezzel is bezsebelhet egy pogácsára valót.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2014. április 02. 08:29
"sokaknak kell voksolni, nehogy visszatérjen a politikus kaszt rémuralm" sokaknak. és nem szabad senkinek rájuk húzni az xet. és akkor van remény, hogy elérik a 14,9et.
Nomine
2014. április 02. 08:11
Szabad lenne tudnom ez melyik párt plakátja is? "sajnos" eddig erről lemaradtam
balbako_
2014. április 02. 06:58
Amit a szerző írt az a rossz hír, a jó pedig az már nem tart sokáig!
kulakman
2014. április 02. 06:35
Az mno-n kezdenek szivárogni a Simon milliók forrásai ,érdekes írás!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!