Az Erópunói Ember (Homo Eropunicus)

2014. április 19. 10:33

A Horn Gyula-teremhez érve Győztes, aki töriből is ott van a szeren, előveszi találmányát, és ártatlan képpel Vörös Danihoz fordul.

2014. április 19. 10:33
Kovács bá
Tutiblog

„Képzeljük el, hogy 2015-ben a brüsszeli találmányok olimpiájának győztese magyar, akit az egyszerűség kedvéért nevezzünk Győztesnek (alias Viktor), és aki olyan zseb-hazugságvizsgálóval utasítja maga mögé a mezőnyt, amely nem igényel fizikai kontaktust: a készülék a hallottak és a valóság összevetése alapján, diszkréten, rezgő üzemmódban jelzi a kamuzást, a hantát. Nos, a bajnok és a helyezettek egyik jutalma, hogy megtekinthetik az EU híres székházát belülről egy körséta keretében.

Az idegenvezető ki más lenne, mint a nyugdíjas Daniel Cohn-Bendit (alias Vörös Dani): maximálisan felkészült, az épület minden zegzugáról órákig tudna mesélni. A meghívottak izgatottan követik őt, de Dani is kíváncsi a csúcsminőségű találmányra. A Horn Gyula-teremhez érve Győztes, aki töriből is ott van a szeren, előveszi találmányát, és ártatlan képpel Vörös Danihoz fordul:

- Who was Mr. Horn? Csak nem a magyar…? Nem, az nem lehet!
- De, bizony, Horn Gyula, Magyarország egykori külügyminisztere és miniszterelnöke!
- Az egy kommer!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2014. április 19. 17:11
Ez miez? Nem lehetett volna inkább Fekete Pákó ünnepi gondolatait olvasni húsvét alkalmából?
kjkj945
2014. április 19. 13:54
Kitartás 'pufajkások'!!
Ángyán Páván
2014. április 19. 13:26
A proliknak bajuk van a magánhangzó-torlódással. Még a miniszteri székben is.
atila68
2014. április 19. 12:45
A háborús bűnök a nemzetközi jog szerint nem évülnek el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!