Mesterházy feladta

2014. április 25. 10:24

Az MSZP elnöke váratlanul visszaengedte arcára az első miniszterelnök-jelöltség érdekében elveszejtett d'Artagnan-bajuszt. S ez nem csupán borotválkozási aktusváltás.

2014. április 25. 10:24
Dévényi István
Heti Válasz

Mert mit is üzent a 2009-es a nagy szőrtelenítés?

Hogy Mesterházy Attila egy valóságos komoly politikus, aki szerint »izzó, forró, bevállalós kampány kell«, mert a meccs még nem lefutott, aki nem ellenségnek, hanem ellenfélnek tekinti a Fideszt, miközben újjáépíti a baloldalt.

Csakhogy a 2009-es vállaláshalmazból az égvilágon semmi nem valósult meg, a baloldal első embere csont nélkül hozta a vereségeket, a Fideszből gratulálásmentes ellenség lett, az újjáépített baloldal pedig szétesettebb, mint valaha, talán csak az izzó, forró, bevállalós kampányból lett valami, de az se Mesterházynak, hanem Simon Gábornak köszönhetően.

De legalább az MSZP elnöke végre nyugodtan nézhet tükörbe.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
locsaba
2014. április 25. 21:23
elkésett, tudjuk, hogy picsaszájú
Agricola
2014. április 25. 19:32
Egyesek szerint úgy szép a pénisz, ha szőrös!
basatu
2014. április 25. 14:03
Nicsak dévényi ide is ide toltad a képedet,nem elég neked az MTI fidess hírgyár a félnótás orbán szolgájaként!Egyébként senkit sem érdekel hogy meseházi mit hord az orraí alatt és felett! / Te innen hogy vágod ki azokat akik szidják a hülye dakotát?/
tóth mária
2014. április 25. 12:54
kuwiq_ Du hast wirklich recht!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!