Erről álmodik a szocialista

2014. április 16. 22:03

És akkor ki ne értené meg Törököt, akinek éjszakánként talán pont az új pártelnök főtanácsadójaként csúcsra törő Braun Róbert álomképe suttogja a fülébe, hogy gyermekszegénység.

2014. április 16. 22:03
Dévényi István
Heti Válasz

„Török Zsolté az idei esztendő legszentimentálisabb politikai megszólalása máris. A szocialisták bajai videóáldozata hajnali öt óra környékén eresztette bele a Facebook-valóságba a rövid, tömör ám annál szívhez szólóbb sóhajt, miszerint »Csak az éjszakák ne lennének«.

Nem tudni, valójában mi szülte a bánatosságában is gyönyörűséges férfipanaszt, mindenesetre Török Zsolt ismerősei és követői az elveszített választás miatti szomorúság mezítelen kitöréseként értékelték a befejezetlen mondatot, és itt vált igazán érdekessé a történet. Mert hogy a kialvatlan Török Zsolt kimondta, amit az MSZP-ben sokan gondolnak, de nem beszélnek róla. (...)
 
Braun egyébként valószínűleg az ATV-ben adott interjújával került bele Török Zsolt éber rémálmába. Ami érthető, hiszen a Magyar Szocialista Párt bukásának tökéletesen kivitelezett zanzája, amikor Braun Róbert azt mondja Kálmán Olgának, hogy gyermekszegénység. (...)
 
És akkor ki ne értené meg Törököt, akinek éjszakánként talán pont az új pártelnök főtanácsadójaként csúcsra törő Braun Róbert álomképe suttogja a fülébe, hogy gyermekszegénység.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2014. április 17. 08:27
"...»Csak az éjszakák ne lennének«..." - idézi Szerző a volt szóvivő önmarcangoló vallomását. Gondolom támogatottja, - és reméljük: protektora - csak azért nem mondja el ugyanezt, mert bizonyára immár négy éve infúzióval altathatják, (mint egykor a legkisebb Jacksont) ahogy azóta "politizál", az ifjú Bibó koleszosból egy nem túl messzi jövendőbeli sima diktátorrá kinőve magát, aki mögött már nem is milliók, hanem milliárdok állnak. (Gyengébbek kedvéért: ez utalás a híres plakátra: "Millionen stehen hinter mir!") Mi van kedves Szerző? Kiadott egy cikket a "Volksaufklärung und Propaganda" minisztérium vécéablakán? És milyen? Most már jobb? Mozgásérzékelősek a piszoárok?
maszlinás borkány
2014. április 17. 08:27
A sors kb. 30 évvel ezelőtt hozott össze először Braun úrral. Már akkor is egyetlen cél lebegett a szeme előtt, a bármi áron való előrejutás. Élete egyik legnagyobb teljesítményének a 2004-es népszavazási kampányt tartja. Állítása szerint azt ő nyerte meg a vörösöknek. Azt hiszem, erről az emberről ennyit bőven elég tudni. A többit már ebből ki lehet találni.
6qwasyx
2014. április 17. 08:11
Orbán kivont karddal, döglött dakota lovon vezeti népét a halálba. éjjenorbán
balbako_
2014. április 17. 06:51
Persze, hogy azok ugrálnak legjobban akik távol kerültek a húsosfazéktól. Ez természetes, de az MSZP-ből élők száma 2008 óta drasztikusan lecsökkent. Az önkormányzati vereségek a ráépült,ilyen olyan vállalkozás ürügyén a pénzüket leszívókat is hozzászámítva hatalmas szám ez! A közelmúltban csődbe ment cégek nagy száma bizonyítja az MSZP holdudvara versenyhelyzetben beadja a kulcsot. Bedől. Nos ez a sok "éhes proletár" hőzöng és sürgeti a változást a pártban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!