Nem lesz változás − Mandiner jövőváró IX.

2014. április 14. 07:21

Mivel a választási eredmények Orbán Viktort igazolják, szerintem nem fog változtatni az elmúlt négy év kormányzati politikáján és retorikáján.

2014. április 14. 07:21
Csunderlik Péter
Mandiner

A Mandiner az elmúlt napokban különböző irányultságú véleményformálók cikkeit közölte az elmúlt négy év értékeléséről. A választás után rátérünk a következő, 2014-2018-as ciklusra: egy új cikksorozatban a Mandiner szerzői, bloggerei mondják el, mire számítanak, mit várnak, mit várnak el a következő évektől a magyar politikában.

*

Mivel a választási eredmények Orbán Viktort igazolják, szerintem nem fog változtatni az elmúlt négy év kormányzati politikáján és retorikáján.

Erről pedig megírtam a véleményem a négyévértékelőben.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marko11
2014. április 14. 11:46
Igen. Amikor ilyen szintű ostobasággal találkozom, én sem tudom eldönteni, hogy vajon zseniális gazemberek vagy csak szimplán alkalmatlanok!?
ceres
2014. április 14. 10:04
Heller pl -annak ellenére , hogy bizonyos szempontból , irreverzibilis kárt okozott az országnak, abban a megtiszteltetésben részesűl , hogy Akadémikus.--Az értelmiségi pozíciók jelentős részét olyanok foglalják el akik korábban marxisták voltak, 1990-től pedig neoliberálisok lettek.A kormány kesztyűskézzel bánt velük.--Milyen -visszafogottság- kellene még velük szemben?-Abszurditás.Minnél kedvesebb velük egy Fideszes , annál nagyobbat harapnak belé.
ceres
2014. április 14. 09:54
"Értelmiségi" legendák kezdenek kialakulni, néphülyítési céllal.Az egyik ilyen legendának most van éppen a szezonja.Ez arról szól, hogy a rettenetes kormány , az elmúlt 4 évben kíméletlen volt a "liberális"értelmiséggel..A valóság ennek az ellenkezője:pl Pesten, a színházak világában , még a pszichopata "liberálisok" is támogatáshoz jutottak-pl S Árpád- és a színházak többsége tovább játszhatta Szdsz-jellegű játékait- jelentős részben Fideszes adófizetők pénzén.Más:2010 elött a hatszázezer hektár állami szántóföldterületet hatszázan bérelték.Most ennek felén kb hatezren jutnak művelési lehetőséghez.---Bankszektor:a jegybank felhatalmazást kapott , hogy a rendszerszintű likviditási kockázatok csökkentését elősegítő szabályozást alkosson(a tulzott lejárati és mérlegen belüli devizális eltérésből fakadó kockázatok prevenciójáról van szó.)---A bankrendszer 2010 elött gyakorlatilag nemzeti-állami kontroll nélkűl működött.
csuka
2014. április 14. 09:21
Szarból legfeljebb fost lehet csinálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!