Hazaszeretet és hazaárulás

2014. április 30. 07:08

Göncz Kinga, Gurmai Zita, Tabajdi Csaba és Bokros Lajos. Ezek a képviselők nyíltan támadták Brüsszelben a magyar miniszterelnököt, és bértollnokként uszítottak a magyar nép kétharmados többségű akarata ellen.

2014. április 30. 07:08
Csizmadia László
Magyar Hírlap

A CÖF továbbra is arra kér minden választópolgárt: gondolja át újra az országgyűlési választások előtt adományokból közzétett plakátjaink üzenetét. Azok a politikusok, akik egyszer már megmérettek és könnyűnek találtattak, »nem érdemelnek újabb esélyt«! A nemzet április 6-án – focihasonlattal élve –, bölcsen az öltözőben hagyta a politikai pályára visszakapaszkodni próbáló, 2010-ben egyszer már piros lappal jutalmazott, a fair play összes szabályát gátlástalanul felrúgó, hitelüket vesztett, egoista oligarchák csapatát. Reméljük, hogy azok, akik itthon már leszerepeltek, az unióban sem rúgnak már többé labdába, és így nem lesz módjuk folytatni az eddigi hazug hangulatkeltést Magyarország ellen. Rajtunk múlik, ne hagyjuk! Ne engedjük, hogy az ország legértékesebb javait – földet, vizet, közműveket – újra ajándékként adják át nemzetközi szövetségeseiknek »baráti segítségnyújtás« fejében! Az országgyűlési választásokkal sokat tettünk, de nem tettünk meg mindent. Az európai parlamenti választások tétje nagy, s nemcsak a magyarok, hanem más nemzetek számára is. A magyar választóknak meg kell akadályozniuk, hogy idehaza kiszelektált figurák jussanak be a parlamentbe, akik habzó szájjal hangoztatják, hogy kizárólag az őket delegáló párt, és nem a nemzet érdekeit képviselik. Az ellenzéken már nem segít, ha megsajnáljuk, hiszen a politikában fokozottan érvényes a mondás: »növeli, ki elfedi a bajt.« Semmi keresnivalójuk sincs az Európai Parlamentben olyan embereknek, akik képtelenek megújulni, és nem fogják föl, hogy a választók mit várnak tőlük. Szavakban mindig a megújulásra tesznek hitet, de közben – akárcsak az országgyűlési választásokon – ugyanazokat az arcokat küldik az unióba ugyanazzal a feladattal, amit már az előző ciklusban is oly buzgón igyekeztek végrehajtani.

Semmi kétség, újra nyíltan az ország ellen akarnak fordulni! A magyar társadalom nagy része megbékélésre vár. A CÖF a magyar–magyar kiegyezés feltétlen híve. Ha van szennyesünk, azt mossuk ki itthon, és ne teregessük ország-világ elé.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salytóhuba
2014. április 30. 13:38
én is elitélem Gurmaiékat:(( nem lehet igaz, hogy erről a seggnyalonc komcsiivadékról nem tudnak mást megírni.. lesz még ez a csinovnyik az mszp fullajtárja.. csak idő kérdése..
sóhivatalnok
2014. április 30. 12:53
Kussolj, CÖF-malac, jogállamban már rég börtönben r@hadnál! "a közhasznú szervezet alapító okiratának tartalmaznia kell, hogy a szervezet közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, szervezete pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt”. (E törvény alkalmazásában közvetlen politikai tevékenység: egy párt érdekében végzett politikai tevékenység)" Remélem Polt úr már vizsgálódik.
PSmith
2014. április 30. 11:23
"Göncz Kinga, Gurmai Zita, Tabajdi Csaba és Bokros Lajos. Ezek a képviselők nyíltan támadták Brüsszelben a magyar miniszterelnököt" És? Nem nemzeti kincs vagy hungarikum az Orbán. Miért ne támadhatnák ott ahol nekik jól esik. Nem emiatt gennyládák ezek a figurák. Mert egyébként azok. Viszont ha nem vigyáz a Csizmadia akkor előbb-utóbb szálka megy a nyelvébe ennyi nyalástól.
Ouroboros
2014. április 30. 11:08
Veletek nem lehet kiegyezés, „civil”. Soha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!