Kódolt vereség

2014. április 17. 20:05

A globalista erők helyi lerakataként működő gyarmati helytartó álbaloldal mai kapkodásának, fröcsögésének, gyűlölködésének bizony elektorális tétje is van.

2014. április 17. 20:05
Borbély Zsolt Attila
Borbély Zsolt Attila
Székely Hírmondó

„Láthatólag frusztrált, mert nem tudja belevinni Schiffert egy kis kormányellenes ideológiai gyűlölet-ötpercbe. Ezek után, Kálmán Olga bárdolatlanságát überelve, Havas Henrik próbálja meg valami leírhatatlan pofátlan, impertinens stílusbanul sarokba szorítani G. Fodor Gábort, aki hűvös fölénnyel állja a sarat. Amikor a másik minden félmondatába beleköt, belevág, kioktatja, ő csak azt jelzi finoman, hogy a riporter 5 perce nem hagyja egyetlen mondatát végigmondani, majd amikor Havas talán észbe kapva engedélyez neki pár percet, akkor szép, kerek, logikus mondatokban ad érdemi választ a másik hangulatkeltő felvetéseire.

Fodor Gábor (csak névrokona az idézett társadalomtudósnak) és a Demokratikus Koalíció ellentmondásos nyilatkozatokba bonyolódnak arról, hogy meghívták-e közös frakciót alapítani a pártnélküli értelmiségit Gyurcsányék, Mesterházy nem gratulál a győztesnek, az Összefogás pártvezetőinek eltérő a véleményük arról, hogy a küszöbön álló, jövő hónapban esedékes választásokon külön listával vagy közös listával induljanak. Sokan gondolják úgy, hogy ennek a bandának befellegzett. Legyen igazuk! A magyar történelemben keveseknek adatott meg, hogy annyit romboljanak, mint a ma magát baloldalnak nevező politikai amőba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tas0125
2014. április 18. 12:27
Az írás igaz!A rettenthetetlen felsőbb rendiség a felkészülhetetlen butasággal ízesítve. A meghívott vendéggel szembeni tapinthatatlanságával, mi kell még! Köztetek is van ám pár ilyen forma, kik szintén nem ismeritek Önmagukra. G. Fodor Gábor, magvas és nyomdakész válaszaival. No azt a Taxisnak is egy párszor át kellene olvasni. Képernyőn valahogy így kell beszédbe elegyedni, mint G.F.G. Tanulj pupák!
Zokni
2014. április 18. 12:11
"...A magyar történelemben keveseknek adatott meg, hogy annyit romboljanak, mint a ma magát baloldalnak nevező politikai amőba.” - írja. Hát ez az. Kéne nekik egy erős vezető, aki kirúgja azt, aki neki nem tetsző módon nyilatkozik, és aki olyan belső hatalmat épít ki magának lojális társak támogatásával, hogy minden kérdésben az ő szava legyen a döntő, és minden pénzt az ő általa megjelölt kasszába csorgassák, és minden betont az ő stadionjaiba öntsék. És akkor rend lesz végre abban sötét történelemben!
gandras
2014. április 18. 10:36
egyrészt a szerző összekeveri a hűvös nyugalmat az eszméletlen cinizmussal. Másrészt a vastagon szedett mondatért, hát nem is tudom, de valami komoly büntetés járna.
kaffogó hebrencs
2014. április 18. 08:19
Elektrorális tét - az micsoda?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!