Békemenet szervezése médiás szemszögből

2014. április 12. 23:00

Ha felvonuló tömegek látványából ki akarod hozni a maximumot, akkor minimum egy Riefenstahl-szintű tudással kell rendelkezned.

2014. április 12. 23:00
Széles Gábor
Facebook

„Békemenet szervezése médiás szemszögből:

1.Ha nagy tömeg rendezvényt akarsz akkor mozgatni kell az embereket./Fizikailag könnyebb több kilométert vonulni mint pl. egy órát egy helyben állni./

2.Ha felvonuló tömegek látványából ki akarod hozni a maximumot akkor minimum egy Riefensthall szintű tudással kell rendelkezned.

3.Ha a felvonulók a menetük útvonalán fordulnak/Andrássy Útról félkőríven ráfordulnak a Hősök Terén a Szépművészeti Múzeum előtti frontrészre/ akkor figyelned kell a tömeg fordulása közben fellépő centrifugális és centripetális erők hatására is./Ezt a problémát annak idején még riefensthallék sem ismerték/”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FOB
2014. április 14. 09:42
https://www.youtube.com/watch?v=8ALKq4tVuUQ&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201404 Ezeket az arcokat látva én is aggódnék, hogy kisodródnak egy Békemeneten, mivel a fizikaoktatás nem (sem) látszik meg rajtuk. A Balogh Orbán Viktorka pedig megérdemelné, hogy megmutassák neki a Szent Koronát, csak hogy fel tudjon készülni a nemes feladatra.
Ellensúly
2014. április 13. 22:47
Félkőrív?! Ammegmi? Van félkáró-, féltreff- és félpikkív is?
Palepoli
2014. április 13. 22:31
Nagyon teccett, hogy Sz. Gábor megemlítette a centripetális és centrifugális erőket.
tango47
2014. április 13. 12:55
Ami meg Széles Gábor elméleti fejtegetéseit illeti: nem kellene nagyon erőltetnie.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!