Bízz a jövőben! Bízz magadban! Tarts velünk!

2014. március 14. 11:45

Az Új Dimenzió Párt egy elfelejtett társadalmi réteget szeretne megszólítani és képviselni. Legfontosabb célja, hogy felhívja a KORMÁNY figyelmét a fiatalok problémáira, gondjaira.

2014. március 14. 11:45
Új Dimenzió Párt

Az Új Dimenzió Párt 2013-ban alakult. Alapítói között csupa fiatal, sorsában bele nem törődő, a fiatalokért tenni akaró, sorsukat szívén viselő emberek találhatók.

Az Új Dimenzió Párt egy elfelejtett társadalmi réteget szeretne megszólítani és képviselni. Legfontosabb célja, hogy felhívja a KORMÁNY figyelmét a fiatalok problémáira, gondjaira. Az ÚDP nem nyugszik bele, hogy semmibe vegyék a fiatalokat. Mindenkinek be kell látnia már végre, hogy a fiatalok jövője nélkül Magyarországnak sincs jövője. Az ÚDP küzdeni és harcolni fog a fiatalok problémái, és gondjai megoldása mellett. Célunk hogy aktivizáljuk és összefogjuk e nagyon fontos réteget. Egyszerű és alapvető kéréseink és elvárásaink vannak, melyek teljesítése, megvalósítása minden felelős politikus feladata!


Nem kérünk sokat, de amit kérünk, azt mindenkinek kérjük:
- ingyenes képzést és továbbképzést (hisz a munkaerő piac is folyamatosan megújuló elvárásokat támaszt)
- otthonteremtés támogatását, állami lakások újbóli építését
- munkahelyteremtést, 30 éven aluliak alkalmazásának kiemelt támogatását
- ingyenes WIFI-t minden közterületen

Bízz a jövőben!
Bízz magadban!
Tarts velünk!
 
Az  ÚDP nem nyugszik bele, hogy a Fiatalok hátat fordítsanak saját jövőjüknek és a politikailag legpasszívabb társadalmi réteggé váljanak! Az ÚDP hiszi és vallja, hogy a pozitív változás  megteremtése saját lehetőségünk és felelősségünk.

Céljaink

Az ÚDP legfontosabb célja a figyelem felkeltése mindazon problémákra, ami a fiatalokat érinti, és ami mellett a mai Kormány teljes egészében elsiklik. Legfőbb célunk, hogy összefogjuk ezt a réteget, és megmutassuk nekik, hogy együtt megoldást találhatunk minden problémánkra! Szeretnénk elérni, hogy belássa mindenki, hogy a fiatalok jövője nélkül az országnak sincs jövője! Igenis foglalkozni kell velük, és könnyebbé élhetőbbé kell tenni az életüket. Az Új Dimenzió Párt elhatárolódik a jobb, és a bal oldali politikától is. Szerintünk a fiatalok problémáit hovatartozástól függetlenül kell megoldanunk. Megoldani, míg nem késő!

Az ÚDP kortó,l nemtől, hovatartozástól függetlenül bármely társadalmi réteget szívesen lát köreiben, hisz a fiatalok problémája mindenkinek  fontos kell, hogy legyen!

Bízz a jövőben!
Bízz magadban!
Tarts velünk!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. március 14. 17:56
Fijjug! Vigyázat! Ha nem éritek el a 2 %-ot vissza kell fizetni a lóvét!
Burmin
2014. március 14. 17:24
Kiváncsi vagyok mikor oszlik föl a párt és ikertestvére az Új Magyarország Párt Táncsics elvtárs vezetésével.
berzsian56
2014. március 14. 12:35
Én, mindössze csak azt szeretném tudni , lehet e a pártnak tagja büntetlen előéletű ember is, vagy a kötelező minimum a , hat hónap felfüggesztett? Szükséges e valamilyen bizonyítottan sötét előélet, vagy elég csak néhány bírósági idézést, néhány stiklit igazolni a megbízhatóság kedvééért?
Antigoné
2014. március 14. 12:09
Ezek a szegény "sorsában(!)" bele nem nyugvó emberkék előbb tanuljanak meg helyesen magyarul!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!