Nincsen messze Majomország

2014. március 20. 08:40

1974-ben szabad volt röhögni a főtitkáron. 2014-ben nem ez a helyzet.

2014. március 20. 08:40
Tóta W. Árpád
hvg.hu

„1974. A Magyar Televízió műsorra tűzi Hofi Géza Kádár-paródiáját. A humorista nemcsak Kádárt gúnyolja ki, hanem elsősorban azt a fajta besúgó féregtípust, aki emiatt azonnal szaladna feljelenteni és betiltani. Nem dőlt tőle össze a rendszer, legfeljebb azt érezték a magyarok, hogy nyílnak az ajtók, és lassan kicsit szabadabbak lesznek.

2014. A XII. kerületi tévé letiltja a 4K! kampányfilmjét azzal az indoklással, hogy az sérti Orbán Viktort. A besúgó féregtípus, akinek 1974-ben nem jött be a számítása, most végre ünnepelhet. Egyszer talán még a Hír Tv-ig is felszophatja magát. Nem ezen múlik a rendszer, legfeljebb azt érzik a magyarok, hogy záródnak az ajtók.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2014. március 20. 18:11
bissau guinea nincs olyan messze
magnamater
2014. március 20. 16:47
Júdások balos gyülekezete feljelentette Magyarországot az egész világon - máig minket ócsárolnak a világ távoli zugaiban is.Tóta ennek rettenetesen örül és fel van háborodva egy indokolt feljelentés miatt.
kuwiq
2014. március 20. 16:45
nem éppen hofin lehetett nevetni ha valaki kádáron nevetett volna, mondjuk, "a krumplileves legyen krumplileves"-en röhögte volna el magát nyilvánosan valaki, hogy na, az öreg feltalálta a spanyolviaszt, igegn gyorsan megalázóbbnál megalázóbb helyzetekben találta volna magát, kezdve a munkahelyével folytatódva a hatóságokkal, mondjuk a lakás túl nagy neki, a tanács szerint kisebbe kell költöznie, addig is átmeneti modókonyha új épület 11-en, se klotyó, se fürdőszoba stb baromi innovatívak voltak az elvtársak nevethetsz a főnökön, ha akarsz, de meglátjuk, ki nevet a végén! mesmeg azon zokog, hogy nem írhat azt orbánról, amit akar - orbán már minden volt szerintük, egyszerűen nem is értem, miről ír ez a segglyuk
balbako_
2014. március 20. 15:14
De itt van majomország Tótástul, 4K-stul és a lájkológépestül. Azt a kis időt 6.ig kibírjuk aztán feldughatják a seggükbe a mocskolódó filmjeiket és az országot pedig dr Orbán Viktor vezeti tovább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!