Titoktolvajok

2014. március 07. 07:56

A hiányzó dokumentumokról szóló híradás viszont arra utal, hogy van még Őszödnek sötét titka, amelynek homályban tartása valakiknek nagyon fontos az előző kormány környékéről.

2014. március 07. 07:56
Szerető Szabolcs
MNO

„Úgy látszik, a kényes iratok kezelését tekintve is kimutatható a folytonosság az állampárt és utódai között. Miközben tegnap a parlament nemzetbiztonsági bizottsága az őszödi kiszivárogtatásról készült titkosszolgálati anyagokról tárgyalt, a NOL.hu valódi bombahírrel rukkolt ki: a Belügyminisztériumban fegyelmi eljárás indult annak kiderítésére, hogyan tűnhetett el a kérdéses vizsgálathoz kapcsolódó 22 dokumentum. Az államtitkokat tartalmazó iratokat az előző kormányzati ciklus idején emelték ki, akarom mondani, lopták el. S amikor ez kiderült, az ügy – akkor még különösebb nehézséget nyilván nem okozó – felderítése valamiért elakadt.

Kísért a múlt, a vesztüket érző, nem éppen demokratikus érzületű hatalmak rutinszerű gyakorlata. Ugyanígy rostálták meg, mentették ki szorgos kezek a rendszerváltozásra készülve az ügynökaktákat, vagy tüntették el a Horn-kormány alatt a Honvédelmi Minisztériumból a néhai miniszterelnök karhatalmista múltját megvilágító anyagot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. március 07. 12:13
Tudjuk,szabi,a zsemnyin zsipaónak most ezt kell nyomatnia...
pedroamigo
2014. március 07. 11:57
Szabi, 2/3-al beszélsz homályról? Max a fejedben van...
Antigoné
2014. március 07. 09:14
A Szilvási család még nagy titkok tudója.
kjkj945
2014. március 07. 08:25
Milyen volt böszmesége, jól tudom már, És azt tudom, hogy böszmék ők, Ha bús pofával jő a dinka már S e böszmeségben újra látom őt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!