Anyám Géza

2014. március 03. 07:32

Bérletünk van Gyurcsány Ferenc cirkuszába, bár ingyen is kapunk ráadást, ha akarjuk, ha nem. Lassan egyhangúvá válik a volt miniszterelnök öndicsérete, ami igencsak szagos.

2014. március 03. 07:32
Seszták Ágnes
MNO

Gyurcsány Ferenc csak nem a választások elvesztésére játszik, és ennek az egész zavarosnak tűnő zsizsegésnek egy a célja, alaposan alávágni az MSZP-nek, végső soron Mesterházy Attilának? Különben mi oka lenne annak, hogy Ő folyik a csapból, és kizárólagos véleményével fárasztja a nyilvánosságot. Bár most, hogy kitiltotta a királyi tévét és a Hír TV-t a manézsból, némileg túllőtt a célon, hiszen a kirekesztett csatornákkal sok nézőt veszített. A dühöngő néző is néző, és ennek a pulóveres Gábor Zsazsának mindegy, hogy mit mondanak róla, csak ott legyen a hírekben. Közben megy az idő, és a foszforos csillagszórók kialszanak, ha nincs utánpótlás. Újabb muníciót kell felhajtani, friss botrányt. A szemfüles Szabó Tímea kegyelemre ajánlotta a gyermekgyilkosokat, az abortuszt és az eutanáziáról való közbeszédet elkoptatták az elmúlt években, ráadásul nem hatottak ökölcsapásként az emberekre. Gyurcsány hát új csalit tett a horgára. A Bibó kollégiumban idősecske hallgatóságának elővezette, hogy ha bekerülnek a Parlamentbe, első dolguk lesz azt a törvénytervezetet elővezetni, ami engedélyezi az egyneműek házasságát, és azt, hogy gyermekeket fogadjanak örökbe. Gyurcsány hosszan ömlengett azon, hogy ő milyen tökéletes liberális szexuális identitásbeli, vallási és egyéb kérdésekben. Azt nem tette mellé, hogy milyen erőszakos is. Ezt a fondorlatos bejelentést tetőzte azzal, hogy idáig azért nem adták be a törvénytervezetet, mert az MSZP nyilván csuklana tőle. A hallgatóság nem tört ki vastapsban, pedig illett volna, hogy a volt miniszterelnökük egy zártkörűnek meghirdetett összejövetelen titokban azonos jogokat ígér a homoszexuális pároknak az alaptörvényben meghatározott családeszménnyel, a férfi és nő szövetségével szemben.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. március 03. 12:29
Gyurcsányit meghívták vendégségbe, és már sokadszor ürít a szoba közepére. Kíváncsim vagyok a meghívók meddig bírják.
qccqccqcc
2014. március 03. 12:22
Nincs senki, aki az Öszefosásból szólna ennek az állatnak, hogy emberek millióit sértette vérig, és kérjen bocsánatot? Vagy valaki az összefosásból elküldené a halál faszára ezt a pszichopatát, amikor ilyeneket állít? „Mivel az azonos neműeknek nagyon akarni kell a gyereket, ők bizonyítottan többet foglalkoznak vele, és kulturálisan, intellektuálisan fejlett gyereket tudnak nevelni.”
Fedor
2014. március 03. 10:16
Ez a "pulóveres Gábor Zsazsá" ez jó. Találó :-) De csak ez. Egyebekben amúgy hülyeségeket tetszett írni a néninek.
DrPepper
2014. március 03. 09:54
Életkép Amerikából. Családjával Amerikát járt ismerősöm mesélte, hogy az iskolában, ahol gyerekei tanultak, volt egy Tim nevű srác, akinek hirtelen két mamája lett, így az anyák napi ünnepségen mind a kettőt felköszöntötte. A helyzet úgy alakult ki, hogy Tim papája, aki eredetileg férfi volt, egy nap úgy döntött, hogy nőként kívánja folytatni az életét -- annak minden attribútumával -- és egy műtét segítségével meg is oldotta a problémát. Tim mamájának és családjának ez persze okozott némi lelki válságot, de a mama pszichológusa végül is megoldotta a dolgot: azt tanácsolta a mamának, legyen leszbikus, így végül is helyre állt a normális kerékvágás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!