Habony Árpád népe

2014. március 27. 10:15

Az efféle dupla finanszírozás akár morális útmutatóként is értelmezhető, mivel a Fidesz nem viseli a kettős mércét. Ennek nyomán a párt nyilván ezt a magatartást várja el az ellenzéktől is.

2014. március 27. 10:15
Pető Péter
Pető Péter
NOL

„A bajai politikus előmenetelét nyilván nem befolyásolja, hogy kiderült: a településen – ebben a ciklusban – 163 000 kilométerre elég üzemanyag árát számolták el a hivatali autójára, miközben az államtól is kasszírozott benzinpénzt.

Példamutató eljárás a politika és erkölcs témakörben naponta előadást tartó kollégától. Az efféle dupla finanszírozás akár morális útmutatóként is értelmezhető, mivel a Fidesz nem viseli a kettős mércét. Ennek nyomán a párt nyilván ezt a magatartást várja el az ellenzéktől is.

Meglehet, ezután a Hír TV újságírással kacérkodó PR-szakemberei nem csupán Simon Gáborról kérdezik majd a politikai rivális képviselőit, hanem arról is, miért nem igyekeznek két helyről közpénzt leszívni, ahogyan azt Zsigó Róbert tette.

Előre nem egyeztetett kérdés persze aligha hangzik el a nemzeti együttműködés rendszerében, amelyben Habony Árpád is olyan otthonosan érzi magát.

A kommunikációs guru legutóbb a Magyar Narancs újságíróját vegzálta, mert a kolléga megírta, hogy elítélték garázdaságért, miután hasba rúgott egy nőt. A nyilvánosságra allergiás rezsihérosz bírósághoz fordult, ami nem csoda, hiszen Rényi Pál Dániel írása kellemetlenségeket okozott neki. Előfordult például, hogy nem fogtak vele kezet. Mármost, ez az igazán súlyos probléma, amellyel Árpád népének foglalkoznia kell.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2014. március 27. 20:32
Orbán reggel felkel és eldönti, hogy aznap mi a törvény. Ki sem hirdetik.
cutcopy
2014. március 27. 12:07
Írta: Gyurcsány Ferenc népe..
kukagyerek
2014. március 27. 11:21
Ezért fogy egyre a fneszes szavazó tábor: http://valasztas-2014.info/on-kire-szavazna.html
Jogod van megtudni!
2014. március 27. 11:08
163 ezer km-re kapott benzinpénzt? Abból négyszer körbe lehetne autózni a földet az egyenlítő mentén. (Bp.-Baja 194 km, oda vissza 388 km, vajon hányszor tehette meg az utat hogy 163 ezer km jött ki?) egyébként töj jó hogy Budaspesttől és Baja városától is kap lakhatási támogatást, miközben a szabály szerint egy helyről kaphatna csak. A másik hatalmas dolog hogy amikor ez a büdös majom http://mandiner.hu/attachment/0085/84555_69386_zsigo.jpg bukottbaloldalazik, meg jobbanteljesítőzik, az összes mandineres hörgőgép megkezdi a nyálelválasztást, nem is tudva, sejtve, hogy aki ilyen mértékben lop, csal, az legalább akkora gazember, mint akiket kritizál. http://mandiner.hu/cikk/20130825_zsigo_jo_uton_jar_az_orszag http://mandiner.hu/cikk/20130923_zsigo_igy_fog_kampanyolni_a_baloldal jobbanteljesít, bukottbaloldal, ennyi. Ha ezt egy anyagyilkos mondaná, a fideszesek arra is plusszot nyomnának. Be vannak idomítva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!