Kamupártok az Államkincstárban

2014. március 05. 12:27

Egyszerre kiabálnak az ügyintézővel, hogy mi az, hogy vissza kell fizetniük a pénzt és, szószerint „hogy a f***omba érjek el 2%-ot?!” - biztos nem csak a pénzre hajtanak :)

2014. március 05. 12:27
Németh Zsolt
Facebook

„Épp az Államkincstárban várakozok a kampánytámogatási szerződés megkötésére, előttem nyolc jelölt van az ügyintőzénél egyszerre, mindegyik jelölt valamilyen ismeretlen kamupárt aspiránsa, s egyszerre kiabálnak az ügyintézővel, hogy mi az, hogy vissza kell fizetniük a pénzt és, szószerint »hogy a f***omba érjek el 2%ot?!« - biztos nem csak a pénzre hajtanak :)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Member
2014. március 06. 05:33
Az elkeveredett ívekből és a visszafizetendő kampánypénzből még talán meg is gazdagszik a kormány. :D
Leszart Rittberger
2014. március 05. 21:46
Eriggy má' te csicska törpe ! Hát te meg milyen pénzből költöztél összea barátnőddel albibe 4 éve ? Bagoly mondja verébnek, hogy lopos.
egységsugarú szavazó
2014. március 05. 19:06
Lion "Azt miből fizetik vissza?" kuczétól és fodor gabriellától már megkérdezted ezt? Hogy mikor fizetik ki a Strabag Demokraták adósságát? Ja hogy az már ausztriában van meg pártzsebekben? demszkynek is éldegélnie kell valahogy a németországi kastélyában, miután taccsra vágta Bp-et
egységsugarú szavazó
2014. március 05. 19:04
Rikki: "Arra számít, hogy a balosok buták. Téged elnézve alappal." Tehát a Jobbik (szélső) jobboldali párt - szerintettek- akkor mitől lenne balos? Hacsak nem attól hogy valódi baloldali párt hiányában felvállalja a devizacsalás áldozatainak és a magyar föld védelmének a napirenden tartását A két poszkommunistapárt, a fidesz és az mszp meg csak egymást csépeli, az a választási programjuk hogy egymással riogatják a szavazókat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!