Az én rezsiharcom

2014. március 01. 20:04

Németh Szilárd főrezsiharcos szerint azért, ami a szolgáltató birtokában van, a szolgáltatást igénybe vevőnek nem volna szabad fizetnie. Végiggondolom.

2014. március 01. 20:04
Kálmán C. György
Magyar Narancs

„Németh Szilárd főrezsiharcos szerint azért, ami a szolgáltató birtokában van, a szolgáltatást igénybe vevőnek nem volna szabad fizetnie. Végiggondolom. (...)

Párizsi, ez is milyen jellemző. Véletlenül sem moszkvai vagy bakui.

Most elég rendesek velem, csend is van, bár szerintem ezek sem végeznek termelő munkát, ami a magyar emberek társadalmának alapja. Mindig türelmesen végighallgatnak, amikor elmondom, hogy én bizony nem vagyok hajlandó fizetni azért, hogy megkapjam a párizsimat, és hogy ennek mi a logikája – meg kell hagyni, reggel is, este is adnak úgy tíz-tíz dekát, és nem nyaggatnak a pénzzel. Néha kivisznek sétálni a folyosóra, ott másoknak is elmondhatom, hogy a magyar emberek szabadságharca hogyan kapcsolódik össze a népnyúzó idegen nagytőke elleni küzdelemmel. De azért vannak közülük, akik szerintem a nyugati multik zsoldjában állnak, például nem engedik, hogy a párizsihéjakat, amik fontos bizonyítékok volnának, a párnám alatt gyűjtsem. Csakhogy a magyar furfangos fajta, előbb-utóbb túljárok az eszükön.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fiandre
2014. március 02. 12:37
Jézus Mária! Minden nílusi székelynek elment az esze???
blumen
2014. március 02. 09:34
Rezsisárkányölő Szilárd,Csepel polgármestereként a 75ezer Ft/fő jövedelemmel rendelkezők szociális lakásbérét a duplájára emelte.Nekik már mindegy kié az óra!Egy tollvonással lenullázva több évi rezsi megtakaritást.Matyi bácsi a XV.ker-ben lakik,őt még nem érintette?
geraz51
2014. március 02. 07:56
Valami egészen agyament logika.Akkor lenne igazad ha boltban azért kellene fizetned mert van mérleg.
Karakter
2014. március 02. 07:45
Ki ez az őrült! Csak akkor vehet újra, ha kihányja és visszaviszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!