Egy jobboldali ideál

2014. március 03. 08:30

Miért is népszerű ennyire idehaza Putyin? Egyszerűen, mert férfias. Nem iszik, cselgáncsozik, vadászik, vadászrepülőt vezet, az ellenfeleit megrágja, lenyeli és kisz@rja, a feministákat, melegeket megvereti, a zsidókért sincs túlzottan oda, nem demokrata és nyíltan meri kritizálni a Nyugatot.

2014. március 03. 08:30
Fehér János Zoltán
Lehet Member-rel Politizálni!

De akkor miért is népszerű ennyire idehaza Putyin? Egyszerűen, mert férfias. Nem iszik, cselgáncsozik, vadászik, vadászrepülőt vezet, az ellenfeleit megrágja, lenyeli és kisz@rja, a feministákat, melegeket megvereti, a zsidókért sincs túlzottan oda, nem demokrata és nyíltan meri kritizálni a Nyugatot. A legtöbb jobboldali számára a férfi nem lehet holmi mimózalelkű óvatoskodó jogvédő, a férfi az, aki önként besoroztatja magát, a  háborúban szerez két fejlövést, majd hazafelé puszta kézzel széttép egy medvét, otthon magáévá teszi az asszonyt és csak másnap megy saját lábán a kórházba, hogy esetleg lássák el a sérülését. Putyin pedig ennek a tökéletes ideálja, erős kezű, határozott és semmi érzelem nincs az arcán, különösen amióta plasztikáztatja magát.

Persze abba senki sem gondol bele, hogy Európa második legnagyobb területű államát is hitellel és gázzal kényszerítette térdre a nagy vezető, majd már területi integritását is veszélyezteti, közben a Nyugat, a NATO tehetetlen (hiszen a vérontást többnyire Nyugat-Európában elítélik (USÁ-t direkt nem írtam), Keleten meg a hétköznapok része) és egyetlen fegyverdördülés nélkül az 1954-ben átadott Krím, az orosz trójai faló visszakerül az adományozóhoz, mert hát a flotta mégis csak a Fekete-tengeres állomásozik és a Dnyeszter menti szakadárokkal sem ártana megtartani a jó kapcsolatot. Nálunk mi lenne, ha a kedves vezetőt szépen megpuccsolná és bábkormányt állítana, esetleg a kedves vezetőt bábosítaná tovább? Kiderülne, hogy el kell nyomni a túlburjánzó nacionalizmust (egyszer ezt Révay már eljátszotta az 40s évek végén), be kell tiltani a kotnyeleskedő ellenzéket, kötelező oroszoktatást bevezetni és eltörölni a megosztó, nemzetellenes latin betűket, a Nyugat utolsó martalékait. Aztán lehet majd ujjongani, hogy megvédtük Magyarországot, nem lettünk EU-gyarmat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2014. március 03. 19:06
Tévedés. Putyin nem különösebben szimpatikus. Csupán a poszt szerzőjénél, illetve az általa képviselt, Európát szétromboló, tehetségtelen, tajgetoszpozitív, libsi takony archetípusánál szimpatikusabb.
Bang Jensen
2014. március 03. 12:59
aztán: a nyugat ukrajnai - értsd galiciai zsidók - segítséget kértek Izraeltől, meg is kapták. a krimi oroszok segítséget kértek Putyintól.Meg is kapták.Ennyi.
kjkj945
2014. március 03. 12:59
Egy jobboldali ideáll, pedig oda áll, pl Krim!
Pinter68
2014. március 03. 12:46
"Miért is népszerű ennyire idehaza Putyin?" Szerintem, ennyire nem bonyolult a téma, mint ahogy azt a szerző kifejti. Nálunk nem Putyin népszerű, hanem Orbán. És mivel Orbánnak tetszik Putyin, ezért a híveinek is tetszik. Kritika nélkül, ahogy az a jobboldal sajátja. Orbánnak meg azért tetszik, mert megtestesíti mindazt, amihez Orbánnak csak az ambíciói vannak meg, de a megfelelő méretű országa nincsen. Ezért marad ő mindig a "köhögő bolha". Akinek csak annyira futja az erejéből, hogy viszkető csípést okozzon az EU testén. Álljon itt egy örökbecsű klasszikus a "tiszteletére". http://www.youtube.com/watch?v=GX7GJqU8w1E
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!