A balliberális rettegtetés anatómiája

2014. március 04. 21:50

A magyar kormány Orbán Viktor vezetésével és a kétharmados felhatalmazással élve megtörte a nemzeti értékeket tagadó, a globalisták által demokráciának hazudott balliberális rémuralmat.

2014. március 04. 21:50
Dr. Zsolnay Miklós
MNO

„Tekintsük át a balliberális rettegtetés hívószavait, amelyek természetesen nem hívószavak, hanem álhírek: beszakad a forint, Matolcsy gazdaságpolitikája, kivonulnak a bankok, nincs féke az ellensúlyoknak, éhséglázadások Magyarországon, oda a sajtószabadság, összedől a demokrácia, az MNB elkölti az ország valutatartalékát, az EU válaszcsapásai, mélyszegény és éhező gyermekek milliói, a külhoni magyarok szavazása és a leggaládabb visszatérő témák: a nacionalizmus, a nácizmus és a horthysta rendszerbe tunkolódó új magyar fasizmus. A témakör változatos, a folyamatos epeokádás a lényeg. Jellemző, hogy a dezinformációk relevanciája rövid idejű, gyakorta csak a valós időben érdekes, az értelmezések szabadon lebegnek, így pár nap múlva már ki-, meg- és félremagyarázhatók, egy esetleges mínuszos hír felturbósításával felülírhatók. (...)

A rettegtetők felett a rettegtetési felügyelők állnak. Ők arról ismerszenek meg, hogy általában a Facebookon, alulról szerveződve, közösségi programként másokat is felszólítanak az együtt rettegésre, elvárják, hogy a rettegés hitelt érdemlő legyen, és naponta minimum kétszer bekövetkezzen. További ismérvük, hogy időről időre felszólítják Orbán Viktort, hogy valljon színt, határolódjon el, és tettekkel is bizonyítsa, illetve Vona Gábort, hogy mondjon le.

S ha ez ideig esetenként megengedtük is magunknak az ironikus látásmód örömét, azt azért határozottan szögezzük le: a rettegtetés a zsarolás és a fenyegetés eszköze, egyszerű propaganda, amellyel össze lehet rántani, gyűlölködésre lehet serkenteni az erre hajlamos embereket, és a polgári kormány által kijelölt célok ellen lehet hergelni a közvéleményt. Művelői még mindig nem fogták fel, hogy nemcsak ők, az eszme hordozói buktak meg, hanem maga az eszme is csődöt mondott. A magyar kormány Orbán Viktor vezetésével és a kétharmados felhatalmazással élve megtörte a nemzeti értékeket tagadó, a globalisták által demokráciának hazudott balliberális rémuralmat. A balliberális diktatúra nem működik tovább, a szoclib terrorból a magyar ember már nem kér. Április hatodika után sem.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bánegressy
2014. március 05. 15:03
" a globalisták által demokráciának hazudott balliberális RÉMURALMAT. A balliberális DIKTATÚRA nem működik tovább, a szoclib TERRORBÓL a magyar ember már nem kér." Te baromarcú magyarfajta tarka. VÁGÓSÚLYT MÁR RÉGEN MESSZE MEGHALADTAD ! Az ideggyógyászod már látott? Az összes kifejezés, amivel a "rettegőket" jellemzi, magában hordja, hogy ez a geci retteg tőlük{és(ezért is) gyűlöli őket]. (kiemelések tőlem, kapjátok be buzi köcsögök)
llnnhegyi
2014. március 05. 13:23
A Szemlőhegy-i ripacs közreműködésére volt szükség a hatalmas,megrendítő vereség bekövetkezéséhez a liberálbolsevik oldalon. A művelt jobboldalon pedig készen állt, a 20 évig csiszolgatott,felkészült csapat,akikre a választók rábízhatták jövőjüket. Alig egy millió potenciális szavazójuk még van a liberálbolsevikoknak,de 2014 ápr.06.-án ez is alaposan megcsappanhat,akár be sem jutnak, ez az Összefogásböszmeség.
pedroamigo
2014. március 05. 11:08
Nem kell ehhez gugli Miki, elég ha megkérdezed a rettegtetés mesterét, Finklestein testvéredet...
kjkj945
2014. március 05. 09:03
"...Zsidóüldözés nincs," Már hogyne lenne!! A wiesenthal üldözései?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!