Aláírom!

2014. március 01. 12:49

Csökkent a rezsim? Aláírom. Nem csökkent a rezsim? Aláírom. Kinyílott a pitypang? Aláírom. Nem nyílott ki? Aláírom. Én megértem azokat, akiket nem hoz lázba 2014. De ebből még nem következik, hogy ne akarhatná valaki, hogy egyszer igazán saját pártja legyen a népnek is.

2014. március 01. 12:49
Döry L.
Fent és Lent

„A Fideszes Józsi és az MSZP-s Kati néni, meg a Jobbikos Gyuszi is nyugodtan aláírhat akár egy rendszerkritikus pártnak is.

A jelöltállításhoz szükséges aláírás nem politikai elköteleződést fejez ki, csak egy esélyt ad a jövőnek. Az aláírásnak ugyanis nincsen közvetlenül hátrányos következménye egy liebling oligarchapártra sem, nekik már úgyis megvan, ami kell. (...)

De miért is ne adhatnának ők esélyt egy ezektől különböző erőnek? Lehet, hogy akkor legközelebb nem a fásult kiábrándultság miatt szavaznak az egymással rivalizáló burzsoáziák valamelyik »néppártjára« (...)

Szóval a rendszer »néppártjai« lehet, hogy időlegesen elhitetik magukról a Fideszes, meg az MSZP-s szavazónak is, hogy rajtuk kívül kormányzóképes tolvajbanda széles e világon nincsen.

De még, ha ezt el is hiszi nekik valaki, abból nem következik, hogy ne akarhatná, hogy egyszer igazán saját pártja legyen a népnek is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wagner Hopkins
2014. március 01. 20:16
Józsi néni és Böske bácsi mostmár saját magának szeretne egy esélyt, baromarcú. Anyád irjon alá neked. Osztályfőnökit.
balbako_
2014. március 01. 16:08
Ki ez a nő?
Antigoné
2014. március 01. 13:44
Ez a szösszenet sikerrel pályázhat "A kampány legnagyobb demagógiája" címre. Aláírom.
USsange
2014. március 01. 13:24
Újabb bolsevik trükk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!